Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Inspiron 2200 Keyboard Vervang
De Inspiron 2200 is Dell's low - cost laptop computer uit 2005 , voorzien van een Intel Pentium M of Celeron M processor . Elke Inspiron 2200 in gebruik heeft gezien een aantal jaren dienst . Als u of de vorige eigenaar van de computer zwaar mee hebt getypt , kunt u nu vinden dat het toetsenbord vertoont willekeurige problemen, zoals gebrek aan toetsaanslagen of niet langer het gevoel zo stevig als het ooit deed registreren . Als u wilt dat uw Inspiron- computer naar zijn oorspronkelijke typen prestaties terug te krijgen , kunt u de bestaande Inspiron 2200 toetsenbord te vervangen door een nieuwe door het volgen van een paar eenvoudige stappen . Wat je nodig hebt
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de batterij en lichtnetadapter voordat u begint. Draai de Inspiron 2200 af . Sluit de computer en draai het zo dat de achterkant van de computer naar u toe . Kopen van 2

Steek de platte schroevendraaier in de kleine openingen onder de twee scharnieren scherm van de Inspiron 2200 , en gebruik deze om wrik de achterzijde van het toetsenbord bezel up . De bezel is de plastic strip tussen het toetsenbord en het scherm , met de power-knop en het scherm scharnier caps . Draai de computer om en open het scherm . Je moet nu zien dat de ring boven het toetsenbord voldoende is losgedraaid voor het verwijderen .
3

Verwijder het frontje van boven de Inspiron 2200 toetsenbord . Als het dan nog goed vast zit , steek de platte schroevendraaier in de opening aan de rechterkant van de bezel en voorzichtig wrikken tot de ring loslaat .
4

Open de Inspiron 2200 scherm zo ver mogelijk .
5

Til de achterkant van de Inspiron 2200 toetsenbord omhoog . Schuif het geheel in de richting van het scherm een paar millimeter tot het veiligstellen lipjes aan de onderkant van de vergadering komen uit onder de polssteun .
6

Pak het blauwe lipje aan de onderkant van het toetsenbord kabel , en schud het heen en weer zachtjes aan de kabel los te koppelen van het moederbord pinnen . Zet de oude Inspiron 2200 toetsenbord opzij .

Place 7 de nieuwe Inspiron 2200 toetsenbord in een omgekeerde positie over de polssteun . Schuif de kabel van het toetsenbord op het moederbord connector , en draai vervolgens het toetsenbord naar beneden en in de holte in het midden van de computer . Trek het toetsenbord naar voren zodat de lipjes aan de onderkant gaan onder de polssteun .
8

Druk het voorste deel van het toetsenbord bezel onder het bovenste gedeelte van het toetsenbord te vergrendelen , en druk dan de doppen op de achterzijde van de ring over het scherm scharnieren . Duw zachtjes op alle delen van het toetsenbord bezel totdat het is zelfs met het toetsenbord .
9

Vervang de batterij alsook alle kabels en randapparatuur verwijderd aan het begin van de procedure voor het vervangen toetsenbord . < br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een laptop scherm w…
·Hoe kan ik een laptop met Wind…
·Hoe maak je verbinding een tel…
·Hoe Acer Vervangen Laptop Keys…
·Hoe maak je een laptop batteri…
·HP Dv6933cl Specs 
·Hoe Hook Up een Dell Dimension…
·Waarom is mijn laptop opeens n…
·Het upgraden van een 700M Proc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP C7280 Systeemvereisten 
·De nadelen van Behoud van een Legacy Sys…
·Hoe kan ik een verloren Computer Track 
·Hoe te Overclock een HP Pavilion A6512P 
·Hoe kan ik een boek van mijn Kindle Tran…
·Hoe naar Gold Extract Uit Circuit Boards…
·Hoe naar Mount een USB Floppy Drive 
·Hoe maak je een PC Wens Kaart Tester Geb…
·Hoe maak je een beeldschermadapter Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com