Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Dell Inspiron laptop Demonteer
Uiteindelijk zal uw Dell Inspiron 's hardware zal moeten worden vervangen , gerepareerd of vernieuwd . Toegang tot de meeste hardware-apparaten in je laptop vereisen dat u uw laptop te ontmantelen tot op zekere hoogte , en het vervangen van grote hardware -apparaten vereisen dat u de laptop behuizing volledig te ontmantelen . Terwijl het nemen van elkaar uw Inspiron- laptop is niet zo moeilijk , het komt niet zonder risico's . Veel onervaren computergebruikers hun laptops schade in de demontage proces . Neem contact op met een gecertificeerde laptop reparateur indien mogelijk . Wat je nodig hebt
Anti - statische pols strip
kruiskopschroevendraaier
Platte schroevendraaier
Precisie schroevendraaier set
Toon Meer Aanwijzingen
1

Afsluiten de laptop . Koppel alle kabels en apparaten . Verwijder de batterij uit de laptop onderkant behuizing . Deze procedure verschilt sterk per model . De meeste accu's zijn beveiligd door een of twee ontgrendeltoetsen . Bevestig een antistatisch bandje om je pols . Bevestig de riem van de draad clip op de laptop behuizing . Dit voorkomt elektrische schade aan uw computer door statische elektriciteit . Kopen van 2

Sluit het beeldscherm en leg de laptop face-down . Verwijder het klepje van elk hardware apparaat . Dit omvat het verwijderen van de Phillips - kop schroeven die elk apparaat op zijn plaats .
3

Verwijder de harde schijf door te schuiven in de tegenovergestelde richting van de aansluitingen aan de achterkant van de drive compartiment . De harde schijf compartiment zal worden in een van de vier hoeken van uw laptop onderkant behuizing . Til de vaste schijf uit het compartiment en zet het opzij .
4

Verwijder het RAM-geheugen en draadloze modules in het geheugen compartiment in het midden van de onderste behuizing . Koppel de draadloze kaart twee antennekabels . Spreid het behoud van vergrendelingen aan weerszijden van de draadloze kaart , kantelen van de kaart naar boven en verwijder de kaart uit de sleuf . Herhaal deze procedure om de RAM-modules te verwijderen .
5

Verwijder de cd /dvd-station uit het compartiment in de linker of rechter bovenhoek van de onderste behuizing . De meeste CD /DVD drives worden beveiligd door een of twee kleine , Phillips - schroeven . Verwijder alle resterende Phillips - schroeven uit de laptop onderste behuizing .
6

Plaats de laptop face-up en open het LCD-scherm helemaal . Wrikken uit het toetsenbord bezel met een kleine schroevendraaier . Het toetsenbord bezel is een dunne strook van beschermende plastic gelegen tussen het toetsenbord en LCD-assemblage .
7

Verwijder eventuele kruiskopschroefjes onthuld door de bezel , waarmee het toetsenbord op zijn plaats . Kantel het toetsenbord naar boven en plaats het gezicht naar beneden op de polssteun . Koppel lintkabel van het toetsenbord van het moederbord en verwijder het toetsenbord van de laptop .
8

Koppel alle zichtbare kabels uit het moederbord . Verwijder de Phillips - schroeven uit elke LCD scharnier . Til het LCD-scherm van de basis van de laptop . Stel zorgvuldig het opzij .
9

Verwijder alle Phillips - kop schroeven waarmee de laptop bovenste behuizing . Til de bovenste behuizing van de basis van de laptop op het moederbord en de interne inhoud te onthullen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Basic Laptop B…
·Wat zijn sommige toepassingen …
·Hoe de batterij voor de Compaq…
·De nadelige gevolgen van Lapto…
·Hoe maak je een laptop kopen v…
·Hoe kan ik een laptop installe…
·Hoe de webcam in uw Asus Eee U…
·IBM Thinkpad 1171 Specs 
·Hoe maak je een Student Laptop…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een webcam voor een netbook 
·De minimumeisen voor een laptop voor een…
·Making Sense van een moederbord layout 
·Hoe te herkennen DVD - R Discs 
·Hoe kan ik een draadloze knop op een HP …
·Lenovo X200 Recovery 
·Hoe kan ik Speed ​​Up een zeer trage Del…
·Hoe om tv te kijken op uw computer 
·Hoe maak je een Raid Controller installe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com