Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
NEC Versa P/75 Laptop Specs
De NEC Versa P/75 was een vroege laptop PC uitgebracht in de vroege jaren 1990 . Deze laptop is vrij geavanceerd voor zijn tijd en had vele functies die werden toegevoegd in een poging om een laptop PC-platform volledig zo geschikt en functioneel als een vergelijkbare desktop computer te maken . Het werkte op het DOS- besturingssysteem, maar zou de huidige versie van Windows , Windows 3.1 te accepteren . Het was een van de eerste laptops met Intel's 75 Mhz Pentium-processor gebruiken . Processor

De NEC Versa P/75 is ontworpen rondom Intel's P54 - C 75 Mhz Pentium-processor , die op het moment van haar vrijlating , werd beschouwd als zeer krachtig . De volgende generatie x86 architectuur na 486 is gevoed met een snelheid van 75 MHz , aanzienlijk sneller dan de 66 Mhz maximumsnelheid op 486 machines . Deze processor gebruikt op een 32 - bits bus en ook een interne rekenkundige coprocessor .
System Memory

Deze laptop model kwam standaard met 8 mb van standaard RAM , 256 kb externe cache RAM , 16 kb interne cache ram en 256 kb van ROM .
Hard Drive Storage

De P/75 had een verscheidenheid van beschikbare harde schijven , 340 mb , 540 mb of 810 mb . Al deze waren in de fabriek geïnstalleerde opties waarvoor geen wijzigingen of installaties door de gebruiker . AP/75 gekocht met een van de kleinere stations kunnen ook later worden opgewaardeerd naar een grotere schijf . Een geheugenkaartsleuf voor extra , verwijderbare opslag aanvaard geheugenkaarten met een capaciteit van 4 , 8 , 12 , 16 of 32 mb .
Beeldscherm

De Versa P /75 leverbaar met een of twee verschillende LCD-schermen was , een thin - film transistor ( TFT ) beeldscherm met een resolutie van 640 x 480 en het tonen van 64.000 kleuren , of een SVGA -scherm met een resolutie van 800 x 600 weergave van 256 van 277.000 kleuren . De Versa had ook een CRT -poort voor de aansluiting van een extra zwart-wit of kleur monitor , die zij tegelijkertijd kunnen ondersteunen met het primaire scherm toestaan ​​.
Input Devices

de P/75 Versa had een standaard 83 - key toetsenbord en kenmerkte de Versa - baan , een ingebouwde sensor pad die geëxploiteerd als een volledig functionele muis analoog . Het had een 3 1/2 inch , 1,44 mb diskettestation .
Havens

De Versa P/75 kwam met twee PCMCIA slots en poorten voor verschillende apparaten waaronder een muis , toetsenbord , tweede monitor , printer , microfoon , hoofdtelefoon , audio line - in , een expansie -poort en een netsnoer connector .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te MSI Wind 120 Gebruik vo…
·Hoe start ik een IBM Think Pad…
·Hoe kan ik mijn MacBook Reset …
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
·Laptops voor Ouderen & handica…
·Hoe kan ik een schijf in een E…
·Inspiron B130 Specificaties 
·Hoe je de harde schijf op een …
·Toshiba Satellite P200 Problem…
  Related Articles
Hoe maak je een NEC Projector Bulb Insta…
Hoe maak je een NEC Projector Problemen 
Hoe verander ik de lamp voor een NEC NP …
Hoe Hook Up een NEC projector om uw lapt…
Hoe de optische drive verwijderen Vanuit…
Problemen met Nec Notebooks 
De specificaties van een NEC Versa E6200…
Hoe te verbinden van een laptop naar een…
Hoe maak je een NEC Versa Restore VXi 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Problemen met een Designjet 6…
·Hoe Memory Clear Vanuit een PC 
·Problemen met SATA Converters 
·Hoe te formatteren Thumb drives 
·Wat is een dataprojector en een digitale…
·Hoe je Firefox Software toe aan de iPad 
·Toegang tot een gesloten systeem van een…
·Hoe maak je een USB- Zorg voor Phono Cab…
·Hoe maak je een geluidskaart installeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com