Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Tips voor iGo MagSafe
De recente invoering van MagSafe- connectors op Apple's MacBook lijn is een opluchting voor veel gebruikers . Deze connectoren op de computer aansluiten met een magneet in plaats van een strakke stop , wat betekent dat de computer is niet zo waarschijnlijk worden geplukt van een tafel als iemand struikelt over het snoer . Helaas , oudere accessoires zoals de iGo voeding nog steeds gebruik van de oude stekker . Het is mogelijk om de twee overbruggen met een beetje werk . Verkrijgen van de onderdelen op

Om een ​​MagSafe MacBook aansluit op een iGo , moet u wat soldeerwerk doen . Deze taak vereist een soldeerbout , soldeer , een 2,1 mm DC stopcontact en een 2,1 mm DC- stekker . Al deze onderdelen moeten beschikbaar van alle elektronica leverancier.
Maak de Verbinding

Om de nieuwe stekker niet in uw stopcontact , moet u de stroom uitgevallen koord . Wees er absoluut zeker van dat het netsnoer is losgekoppeld voordat je knippen . Knip het snoer en vervolgens draadstrippers de draad bloot aan weerszijden van de snede . Sluit de DC- adapter aan op het stuk van koord met de MagSafe-connector door het solderen van de kabel kern centrale stekker van de socket . Vervolgens soldeer de kabelafscherming aan op de aansluiting van de behuizing . Niet dezelfde solderen om de stekker aan het andere kant van de snede in het stopcontact .
Gebruik de MagSafe -connector Met een iGo

hebben ingebracht de stekker en het stopcontact in de draad die loopt van uw AC- adapter aan op de MagSafe- stekker , kunt u nu gebruik maken van de adapter normaal door het aansluiten van de stekker en het stopcontact . Om de iGo gebruiken , trek dan de stekker uit het stopcontact en zet opzij de AC-adapter . Steek de iGo voeding in het stopcontact , je zal een iGo Series 4 tip , die geleverd met de iGo en kan ook online worden gekocht nodig . Zodra de iGo is aangesloten op het stopcontact u zojuist gesoldeerd , steek de stekker in de muur aan de macht uw MacBook .
Garantie Issues

Bedrading
een stopcontact en aansluiting in uw voedingslijn zal de garantie voor uw voeding en uw MacBook vervallen . Ga voorzichtig te werk , zoals u zal moeten betalen uit eigen zak voor eventuele toekomstige reparaties . Met dat in het achterhoofd , is het waarschijnlijk beter om een nieuwe voeding met een ingebouwde MagSafe- connector dan maken de conversie zelf kopen .

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba Satellite M115 - S3094…
·Hoe kan ik een Gateway Koop P …
·Hoe kan ik herstellen van een …
·Hoe te openen de HP DV7 - 1130…
·Hoe uit elkaar te halen mijn C…
·Delen van een laptop computer 
·De Grootte van de Asus EEE PC …
·De specificaties van een Dell …
·Energiemeter Instellingen voor…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
iPad Tips 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te Plug in twee koptelefoons aan een…
·Hoe wordt de kloksnelheid van een microp…
·Hoe krijg je het deksel sluiten op een C…
·Kan ik downloaden Kindle boeken op mijn …
·Hoe kan ik een HP 2510 Wireless Printer …
·Hoe kan ik een SATA Sluit een USB 
·Hoe maak je een Laptop Power Supply Demo…
·Hoe Memory in een Compaq Presario R3000 …
·Wat kan ik gebruiken in plaats van de Ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com