Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te verbinden HDTV een HP Pavilion
HP Pavilion laptop kun je veel meer dan alleen het type documenten doen of surfen op het internet wanneer u niet thuis bent . U kunt uw Pavilion notebook ook gebruiken als mediaspeler of presentatie platform voor een groot formaat televisie . Ongeacht het model HP Pavilion u bezit, een enkele kabel - en misschien een digitale video -adapter - kunt u uw laptop aan te sluiten op elke HDTV en genieten van de voordelen van een groter beeldscherm . Wat je nodig hebt
Video -kabel ( DVI , HDMI of DVI - naar - HDMI ) op VGA - naar - DVI-adapter (als de Pavilion laptop alleen een VGA-poort ) op de eigenaar of de gebruiksaanwijzing van de HDTV
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de HP Pavilion laptop en stroom uit de HDTV kopen van 2

Sluit de videokabel - . en adapter indien nodig - om de video -uitgang op de Pavilion laptop . Afhankelijk van het model dat u bezit, moet u wellicht een of meer video- poorten . De soorten video -poorten op gemeenschappelijke Pavilion modellen zijn DVI , HDMI en VGA . Nieuwere modellen meestal geleverd met DVI-of HDMI -poorten en soms beide . Oudere Pavilion laptops meestal slechts een VGA-video- out poort . U kunt een adapter aan te sluiten VGA naar DVI of verbinding DVI naar HDMI gebruiken . U kunt echter niet direct om te zetten van een VGA naar HDMI -signaal . NB - Sommige HDTV's hebben een VGA- poort, zodat u direct kunt aansluiten op een oudere computer . Echter , VGA-aansluitingen ondersteunen alleen analoge signalen .
3

Sluit het andere uiteinde van de videokabel aan op de overeenkomstige poort op de HDTV .

Vermogen 4 op de HD eerste televisie en vervolgens de HP Pavilion laptop . Laat de laptop op te starten in Windows en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd .
5

Verander de " Input" of " Bron " op de HDTV om de inkomende verbinding van de Pavilion laptop passen . De meeste HDTV's kunt u de "Input " of " Bron " optie op verander de on - door op de juiste knop op de afstandsbediening van de TV . Als u niet weet hoe u de bron voor uw HDTV wilt wijzigen, raadpleegt u de eigenaar of gebruikershandleiding van de televisie .
6

Druk op de " Fn " + " F4 " toetsen op de Pavilion toetsenbord naar de computer scherm tussen de laptop en HDTV schakelen . Druk eenmaal op de toetsen op het computerscherm weer te geven op de HDTV . Druk nogmaals de twee toetsen om het beeld weer te geven op het Paviljoen laptop en de HDTV . Tot slot , druk op de " Fn " + toetsen " F4 " een derde keer om het scherm weer alleen op de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de herstelpartitie gebruik…
·Hoe maak je een Thinkpad X60 V…
·Hoe te Cover Accidental Damage…
·Hoe kan ik Laad een Compaq CQ6…
·Hoe te gebruiken Vaio Partseal…
·Hoe uit elkaar te halen een De…
·Hoe kan ik een externe monitor…
·Wat zijn de gevaren van een Be…
·Hoe de Backlight Lamp vervange…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de DIMM -kaart vervangen op een Dell…
·Hoe maak je een Microsoft Digital Media …
·Upgrades voor computers 
·Hoe maak je Duplex een Laserjet 8100 
·Hoe je macht te krijgen Als je oplaadbar…
·Hoe maak je een Glossy MacBook Screen Ve…
·Scannen met een HP PSC1300 All - In-One …
·Hoe maak je een videokaart vinden op je …
·Hoe kan ik een Certified Computer Techni…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com