Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Specs van de Asus K40IJ - D2
De K40IJ - D2 is een notebook computer vervaardigd door Asus . Het is de markt gebracht als een budget multimedia notebook voor thuis en persoonlijk gebruik . Het wordt geleverd met het Microsoft Windows 7 Home Premium 64 - bits besturingssysteem . Het komt ook met een twee - jaar beperkte garantie en Energy Star-certificering . Identificatie

De K40IJ - D2 maatregelen 13.6 centimeter breed , 9,8 centimeter diep en ongeveer 1,4 centimeter dik , afhankelijk van optionele upgrades . Base versies van de K40IJ - D2 weegt 5,3 £ . Een verwijderbare , oplaadbare zes - cell lithium-ion batterij biedt de computer met on - board stroom . Een 65 -watt netadapter voorziet de laptop met externe voeding . Extra identificeren kenmerken van de K40IJ - D2 zijn een volledig 88 - key toetsenbord met geïntegreerde Windows functietoetsen en een geïntegreerde trackpad .
Processor , geheugen , opslag

Asus K40IJ - D2 wordt aangedreven door een Intel Core 2 Duo T6600 processor . De processor heeft een kloksnelheid van 2,2 GHz , 2 MB Level 2 cache en een front - side bus snelheid van 800 MHz . Voor het geheugen , de K40IJ - D2 wordt standaard geleverd met 4 GB 800 - MHz DDR2 SDRAM . De maximale hoeveelheid RAM het systeem ondersteunt, is 4GB . Voor de opslag, de laptop is voorzien van een 320GB interne IDE harde schijf die functies op 5400 rpm . Een geïntegreerde drie - in-een geheugenkaartlezer biedt de computer met extra opslagruimte . De kaartlezer is compatibel met Secure Digital , MultiMediaCard en Memory Stick geheugenkaarten .
Display en Multimedia

Asus outfits of the K40IJ - D2 met een 14,0 - inch TFT Active Matrix scherm . Het scherm is voorzien van een LED -achtergrondverlichting , anti - glare coating , Asus Splendid Video -technologie en een maximale resolutie van 1366 bij 768 pixels . De Intel GMA 4500M videokaart handvatten graphics op de laptop . Voor audio , de K40IJ - D2 gebruikt een geïntegreerde Intel audio controller waarbij geluid speelt via een paar high - definition stereo speakers vervaardigd door Altec Lansing . De laptop heeft ook een herschrijfbare dvd-drive en een ingebouwde 1,3 - megapixel webcamera .
Connectiviteit en Expansie

Asus K40IJ - D2 gebruikers
hebben op twee manieren verbinden het Internet en lokale netwerken . De eerste is via een geïntegreerde 10/100/1000 Base-T Ethernet-kaart . De tweede is via een 802.11b/g/n draadloze kaart . Extra aansluitingen en poorten beschikbaar op de Asus K40IJ - D2 zijn twee USB -poorten, een 15 - pins externe beeldscherm aansluiting , een 3,5 - mm microfooningang en een paar 3,5 - mm audio-uitgangen .
< br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een dvd- Fix op een…
·Wat is een Laptop Inverter Boa…
·Keyboard Verwijdering uit een …
·Hoe te openen Latch voor een A…
·Hoe te Dim een HP laptop scher…
·Printen met een Acer Aspire 51…
·ThinkPad T43 zal geen verbindi…
·Hoe te F572US Fix 
·Hoe te openen Cover van een To…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te gebruiken Mapquest om foto's van …
·Waar kan ik kopen een Canon Multipass F3…
·Hoe kan ik een document scannen naar een…
·Hoe maak je een HP 450C Plotter Probleme…
·Hoe te Vertraagde reacties Fix met uw co…
·DDR2 -geheugen Definitie 
·Hoe PC Tuner Kaarten gebruiken Met Cox C…
·Voordelen van een Mainframe Computer 
·De specificaties van een eMachine M622 -…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com