Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je LCD's in Dell Inspiron 1720 Vervang
Hoewel laptops zijn veel handiger dan desktop modellen , ze zijn ook meer vatbaar voor schade . De glazen LCD- scherm van de Dell Inspiron 1720 notebook computer is gevoelig voor schade als gevolg van valpartijen en andere laptop calamiteiten . Maar alleen maar omdat je 1720 's display is beschadigd of heeft gefaald betekent niet dat het is het einde van het leven van uw laptop . U kunt een nieuw beeldscherm te kopen en te installeren in ongeveer een uur . Wat je
kruiskopschroevendraaier , kleine
platte schroevendraaier nodig , kleine
Toon Meer Aanwijzingen
Verwijdering
1

Schakel uw computer uit en haal de AC -adapter als het bevestigd . Koppel alle andere extern apparaat , en plaats de computer naar beneden op een tafel met de voorkant naar u toe .

Slide 2 de batterij slot hendel aan de rechterkant van de computer naar links om het te ontgrendelen . Schuif de batterijvergrendeling aan de linkerkant van de computer naar rechts als u de batterij omhoog en uit de baai .
3

Draai de computer om zodat u op zoek bent naar de achterpaneel . Draai de twee schroeven in het afdekplaatje , gelegen in de rechterhoek dichtst bij u . Til het deksel omhoog uit de computer .
4

Trek de twee antennekabels up van hun berichten in het geheugen compartiment .
5

Verwijder de schroef van elk achterhoek van onderzijde van de computer en de twee schroeven van het achterpaneel net onder de scharnieren .
6

Draai de computer om en zo ver als je kunt het beeldscherm open . Het zou kunnen rusten op de tafel . Steek de punt van een kleine platte schroevendraaier in de uitsparing op het scharnier deksel stuk dat de achterkant van de computer achter het toetsenbord omvat . Wrik het deksel omhoog om deze los te maken van de polssteun en blijven om het hem omhoog draaien en naar links om deze uit de computer te verwijderen .
7

Haal de vier toetsenbord schroeven van de bovenkant van de toetsenbord . Je zult in staat zijn om deze schroeven zien en toegang na het verwijderen van de scharnierkap . Schuif het toetsenbord ongeveer 1 cm in de richting van het scherm om het los te koppelen van het moederbord en de voorste sleuven en til het van de computer .
8

Draai de schroef op de beeldschermkabelconnector in de rechterbovenhoek van de computer en trek de stekker omhoog van het moederbord . Trek de camera /microfoon aansluiting , gelegen net links van de beeldschermkabelconnector , omhoog van het moederbord . Verwijder de kabel uit de houder lipjes op de polssteun . Til het beeldscherm recht omhoog uit de computer .
Installatie
9

Plaats het nieuwe scherm op de computer , het plaatsen van de pinnen op het display in de gaten op scharnieren van de computer .
10

Schuif de antennekabels door de gaten in de onderkant van de computer en de kabels door hun lipjes op de polssteun .
11

Sluit de camera /microfoonkabel en het display connector . Draai het display kabel schroef .
12

Steek de lipjes aan de onderkant van het toetsenbord in de sleuven en lagere het toetsenbord op zijn plaats . Schuif het toetsenbord naar de voorkant van de computer totdat de voorste rand gelijk is met de polssteun , wat aangeeft dat deze is aangesloten op het moederbord . Plaats de vier schroeven toetsenbord .

Dia 13 de twee lipjes aan de linker kant van het scharnier deksel in de sleuven en draai het deksel op zijn plaats . Oefen druk langs de randen van het scharnier cover om het los te breken in de polssteun .
14

Sluit het beeldscherm en draai de computer zodat het achterpaneel naar u toe. Vervang de twee beeldscherm schroeven in het achterpaneel . Draai de computer om en plaats de twee weergave schroeven in de achterste hoeken van de zaak .
15

Schuif de antennekabels op hun posten en plaats het deksel geheugen compartiment . Schuif de batterij terug in de baai , draai de computer om en sluit de externe apparaten .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Computer Batterijen Recycl…
·Hoe elkaar te halen een Acer A…
·Hoe te wijzigen van een Laptop…
·Hoe te Bluetooth configureren …
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe de harde schijf in een Son…
·Hoe Memory voor een Compaq Evo…
·Hoe je de harde schijf op een …
·Gedetailleerde specificaties v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM testen op Windows 7 
·Hoe aan te sluiten op een Eaton Powerwar…
·Wat doet de boot sector op een harde sch…
·Hoe maak je een screenshot op een Toshib…
·Hoe lang HP Firmware Upgrades Take 
·Wat zijn computers gebruikt voor het in …
·Hoe om te upgraden naar 512 RAM in een D…
·Cruzer Micro instructies 
·Laptop Vs . Desktop Longevity 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com