Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe uit elkaar te halen een HP Pavilion DV4 1125 Laptop
De Hewlett Packard Pavilion dv4 - 1125nr laptop werd uitgebracht in eind 2008 als een all-purpose multimedia laptop . Het geleverd met het besturingssysteem Windows Vista , 4 GB RAM en een Intel Core Duo 2 GHz processor . Als laptop hardware -technologie maakt snelle ontwikkelingen , kan je jezelf hoeft af en toe een hardware upgrade . Als je upgrade van een harde schijf , of je bent gewoon nieuwsgierig naar het ontwerp van uw laptop , het begrijpen van uw laptop een goede demontage is essentieel . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 beneden de laptop , stekker uit het stopcontact en trek het beeldscherm gesloten . Flip de laptop om zodat de bovenkant naar beneden is gericht op een vlakke ondergrond . Heroriënteren van de laptop , zodat de voorkant naar u toe. Druk op de knop batterij release, en de batterij uit het compartiment in de linkerbovenhoek van de laptop te verwijderen . Kopen van 2

Draai de twee kruiskopschroeven op het station deksel harde vak in de lagere - rechterbovenhoek van de laptop . Verwijder het deksel van de laptop , en verwijder de twee Phillips - schroeven bevestigen van de harde schijf naar het compartiment . Pak het lipje zwarte uitsteekt vanaf de linkerkant van de harde schijf . Til het omhoog op het tabblad tot de aandrijving ontkoppelt van het moederbord . Verwijder de harde schijf van de laptop .

Schroef 3 de vier kruiskopschroeven van de deksel van het geheugen in de buurt van het centrum van de laptop onderkant van de behuizing . Verwijder het klepje van de twee interne geheugen chips bloot . Uit elkaar de klemmetjes aan weerszijden van elke geheugenchip . Kantel elke chip naar boven in een hoek en trek elke chip uit haar individuele geheugen socket .
4

Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze kaart zich in de lege harde schijf ruimte . Uit elkaar de klemmetjes aan weerszijden van de draadloze kaart . Kantel de kaart naar boven in een hoek , en verwijder deze uit de socket connector .

Slide 5 retentie vergrendeling van de cd /dvd- drive naar beneden om het station los te maken van het compartiment. Pak het gezicht van het rijden aan de linkerkant van de behuizing van de laptop , en trek de schijf uit de laptop . Verwijder alle kruiskop schroeven uit de onderkant van de laptop . Flip de laptop over , en open het beeldscherm zo ver mogelijk .
6

Pak het toetsenbord van achter de bovenste rij toetsen . Kantel het toetsenbord omhoog totdat u toegang tot de grote lintkabel onder het toetsenbord . Koppel de lintkabel van het moederbord en verwijder het toetsenbord van de laptop .

Schroef 7 de twee kruiskopschroeven in de linkerbovenhoek van het kunststof frame waarin de lege toetsenbord compartiment . Schuif het frame naar de achterkant van de laptop aan het frame los . Til het frame van de laptop en opzij leggen .
8

Verwijder de drie kruiskopschroeven uit de luidspreker montage langs de achterrand van topkoffer van de laptop . Ontkoppel de luidsprekerkabels van het moederbord . Til de luidspreker voorzichtig uit de laptop .
9

Koppel de belangrijkste LCD- video -kabel die zich vanaf de linkerkant van het scherm op het moederbord . Draai de twee kruiskopschroeven op elk beeldscherm scharnier. Til het beeldscherm off base van de laptop en opzij leggen .
10

Koppel alle kabels los van het moederbord toegankelijk via de kleine gaatjes in topkoffer van de laptop . Verwijder de drie kruiskopschroeven uit langs de achterkant van de laptop top behuizing . Pak de voorkant van de bovenkant van de behuizing , en kantel het omhoog in een hoek tot aan de bovenkant van de behuizing loskomt van de basis van de laptop . Verwijder de bovenste behuizing van de laptop om het hele moederbord montage onthullen .

Previous: Next:
  laptops
·Sommige IBM laptops worden gel…
·Soorten Laptops 
·De voeding raakt oververhit op…
·Hoe een gateway laptop 's Touc…
·Hoe uw interne draadloze adapt…
·Hoe een geïntegreerde camera …
·Instructies op een batterij in…
·Hoe Vergelijk computers door S…
·Het automatisch laden van de t…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe USB & voedingskabels 
·Automatic Screw Machine Informatie 
·Hoe kan ik een aangepaste laptop bouwen 
·Hoe te Refill laptopbatterijen 
·Hoe maak je een NIC -kaart vervangen op …
·Het verschil tussen 27 - inch , 17 - inc…
·AMD Athlon XP versus Pentium 
·Hoe kan ik een DVD Shrink wanneer Er is …
·Hoe maak je een geblokkeerde inkjet prin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com