Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de Keyboard Vervang voor de HP DV9500
De HP DV9500 is een notebook computer uitgerust met functies gericht naar persoonlijke entertainment , zoals 17 - inch high - definition scherm , een 8x DVD + /- RW optische drive en een NVIDIA GeForce 8600M GS grafische chip . Andere functies zijn onder meer een 2,20 -GHz Intel Core 2 Duo-processor , 2 GB DDR2 RAM , een 200GB harde schijf en een geïntegreerde webcam . Moet het toetsenbord op uw DV9500 breken of slijten , kunt u de computer te repareren door het installeren van de juiste vervangende onderdeel . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Replacement HP toetsenbord , deel # 441541-001
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de computer af en schakel alle aangesloten randapparatuur . Ontkoppel alle kabels die op poort van de computer , inclusief de netadapter . Sluit het beeldscherm en zet de computer op . Draai de computer totdat het achterpaneel naar u toe. Vind de geïnstalleerde batterij module , gelegen nabij de achterste rand van het onderste paneel . Schuif het batterijslot , gelegen boven de batterij -module , naar rechts . Verwijder de batterij -module en opzij leggen . Kopen van 2

Verwijder de zes schroeven aan de linkerkant , rechterkant en in het midden van het batterijcompartiment geïnstalleerd . Terug de computer weer rechtop . Draai de computer totdat de voorste rand naar u toe. Open het scherm en duw het terug zo ver mogelijk gaan .

Grip 3 de verre rand van het afdekplaatje , gelegen tussen het toetsenbord en de onderkant van het scherm . Trek de rand van het deksel omhoog , daarna draai de klep naar u toe . Trace van de kabel die van de schakelaar deksel op de connector . Open de connector en het extract van de kabel . Stel de schakelaar te dekken opzij .
4

Sluit het beeldscherm en zet de computer op . Verwijder de schroef geïnstalleerd nabij het centrum van het onderste paneel . Terug de computer weer rechtop en open het beeldscherm . Verwijder de drie schroeven gemonteerd aan de bovenkant van het toetsenbord . Trek de bovenkant van het toetsenbord naar boven en schuif de onderkant naar voren .
5

Trace de kabel die vanaf het toetsenbord om de connector op het moederbord . Open de connector en het extract van de kabel . Gooi de oude toetsenbord en zet het nieuwe toetsenbord op zijn plaats . Steek het uiteinde van de kabel van het toetsenbord in de aansluiting en sluit de stekker .
6

Steek de lipjes aan de onderkant van het toetsenbord in de sleuven geïnstalleerd naast de polssteun . Laat de bovenkant van het toetsenbord op de basis en installeer de eerder verwijderde schroeven . Sluit het beeldscherm en zet de computer op . Breng de schroef die u hebt verwijderd van het centrum van het onderste paneel . Terug de computer weer rechtop en open het beeldscherm .
7

Sluit het afdekplaatje kabel en sluit de connector . Seat de onderste rand van het deksel op basis van de laptop , dan zakken de bovenste rand op zijn plaats . Sluit het beeldscherm en zet de computer op . Installeer de zes schroeven die u eerder uit het batterijcompartiment verwijderd . Installeer de batterij -module . Terug de laptop weer rechtop en sluit alle eerder ontkoppeld kabels .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe meer RAM-geheugen toe aan …
·HP N600 Specificaties 
·Celeron M420 Vs . Sempron 
·Hoe kan ik een laptop scherm s…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1…
·Problemen Aansluiten van een T…
·Hoe een Video CD Met behulp va…
·Waarom wordt mijn laptop Piep …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Tyan S1854 moederbord Specificaties 
·Hoe de Canon Pixma MP140 Problemen 
·Hoe maak je een Bad Stok van Desktop RAM…
·Hoe kan ik een Toshiba harde schijf Rebu…
·Hoe kan ik een Eee PC 1000H Recover 
·Hoe te Un - Plak een bevroren pc 
·Hoe stel ik een 2Wire Router ? 
·Hoe maak je een CD in een Acer Netbook 
·Hoe maak je een Print Lade 3 installeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com