Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat is de oorzaak een Burning Geur Van een laptop?
Alle laptops genereren warmte als gevolg van dicht opeengepakte interne elektronica , maar wanneer deze warmte niet wordt geventileerd of niet goed afgevoerd , kan het ertoe leiden dat het apparaat oververhit raken. Dit kan leiden tot een brandlucht te gaan van de laptop , die dient als een waarschuwing . Waardoor uw laptop oververhit raakt brengt het risico van ernstig beschadigen vitale elektronica , wordt dus snel actie worden ondernomen om deze schade te voorkomen . Geblokkeerde Vents

Laptops
voorzien zijn van ventilatieopeningen om klop weg te helpen de warmte die door de normale werking . Deze openingen bevinden zich gewoonlijk in gebieden die gevoelig zijn voor verstopping zijn , zoals de onderkant van de laptop of de rug . Wanneer deze openingen worden geblokkeerd , de hete lucht verplaatst door ze door de interne ventilatoren kan niet verdwijnen , in plaats waardoor een zak van warmte om direct te verzamelen onder of achter de machine . Deze warmte combineert met de warmte van de laptop produceert voortdurend tijdens de werking , waardoor een toename van de totale temperatuur en oververhitting .
Verstopte Fan

Kijk
op elk bureau ventilator en u ' ll zie stof, vuil en haren op de bladen en grill verzameld . Interne ventilator van uw laptop is niet anders . Wanneer er te veel rommel verzamelt in het geval dat uw laptop fan's , moet de ventilator harder werken om de messen te verplaatsen . Een dikke laag stof beperkt de hoeveelheid luchtstroom van de ventilator kan bewegen , de impact ervan op de globale temperatuur van uw laptop verminderen .
Ventilator Storing

Uw laptop ventilator is niet onverwoestbaar , en soms kan schade ontstaan ​​, zoals gebroken bladen . Met minder bladen , uw ventilator is niet zo effectief als het zou moeten zijn , en de hoeveelheid lucht die het beweegt vermindert . Software conflicten kunnen ook van invloed ventilator prestaties , zoals soms het installeren van upgrades en nieuwe programma's kunnen uw besturingssysteem werken belemmeren of veranderen de manier , waardoor de software die verantwoordelijk is voor de werking van de ventilator defect raken . Uw ventilator werkt mogelijk niet op alle, of in een minder effectieve manier .
Geval Problemen

Sommige laptops zijn ontworpen voor styling en draagbaarheid boven alles , wat invloed kan hebben de basisfunctionaliteit van de machine . Ventilatieopeningen mogen niet groot of talrijk genoeg om effectief te koelen elektronica van de laptop , waardoor ze gevoelig zijn voor oververhitting . Schade kan zijn opgetreden na een val of stoot tegen een hard voorwerp , deuken de ventilatieopeningen en het beperken van de luchtstroom mogelijk .
AC Adapter

Soms is een geval van oververhitting heeft niets te maken met de laptop , maar ligt in plaats daarvan met de AC-adapter . Laptop adapters bevatten een rechthoekige doos in het midden van het koord , wordt gebruikt om de 12 volt getrokken uit de uitlaat tot 24 volt de laptop moet bedienen converteren . Deze omzetting ontstaat warmte , en beschadigde of falende adapters kunnen meer warmte dan normaal genereren .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties voor een HP Pavi…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron l…
·HP Pavilion dv6700 Specificati…
·Specs van een ThinkPad A22m 
·Hoe kan ik een laptop gebruike…
·Hoe schoon & Installeer Window…
·Mijn HP DV2000 oververhit 
·MPC V1000 Specs 
·Hoe voeg ik een SSD Drive om e…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een webcam gebruiken op een A…
·Hoe sluit ik mijn laptop Into My TV Via …
·E Ink Vs . LCD 
·Inspiron 9400 Specificaties 
·Hoe een notebook computer te bouwen 
·GeForce 9400 GT Vs . 6600 GT 
·Hoe gratis geheugen van mijn D schijf 
·Hoe maak je een Epson Stylus CX6400 Prin…
·De specificaties van een Dell Latitude D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com