Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Voordelen van EXT2 voor een laptop
Als je een Linux gebruiker , het ext2 -bestandssysteem is een van de meest gebruikte systemen in de programmering gemeenschap . Als u een laptop gebruiker , kan dit type bestand dat u te voorzien van een aantal specifieke voordelen ten opzichte van andere systemen die u kunt gebruiken . Eenvoud

Een van de grote voordelen van dit type bestandssysteem is zijn eenvoud . In vergelijking met andere soorten systemen , ext2 is een van de eenvoudigere bestandssystemen op de markt . Het heeft ongeveer 8.000 regels code aan. Ter vergelijking met andere bestandssystemen , zou je te maken met 20.000 regels code of meer . Vanwege dit , de gemiddelde Linux-gebruiker heeft een betere kans van de mogelijkheid om de code te wijzigen als dat nodig is.
Snellere Wijzigingen

Een ander voordeel van het gebruik van ext2 is dat het stelt u in staat om sneller wijzigingen aan te brengen . Wanneer u alleen te maken met een beperkt aantal regels code , het maakt het mogelijk voor u om in te krijgen en de nodige aanpassingen . Bijvoorbeeld , zullen de meeste mensen in staat zijn om vertrouwd te raken met de code en beginnen veranderen binnen een paar weken . Dit verlaagt de hoeveelheid tijd die je hebt om de code te leren voordat wijzigingen aangebracht kunnen worden .
Minder fouten

Een ander voordeel van het gebruik van dit type bestand systeem op uw laptop is dat het zal hebben minder fouten dan andere vergelijkbare systemen . Deze code is al vele jaren en is nog steeds veel gebruikt vandaag . Vanwege dit , hebben de gebruikers in staat het grootste deel van de bugs uit te werken met het programma geweest . Aangezien de meerderheid van de kwesties zijn reeds behandeld , zult u in staat zijn om het programma te gebruiken zonder veel problemen .
Vergelijkbaar met ext3

Een ander voordeel van het worden vertrouwd met dit systeem is dat het ook zal helpen om te wennen aan de parameters van het ext3 -systeem . Het ext3 file systeem ontwikkeling is zeer vergelijkbaar met de ext2 systeem . Zodra u het ext2 systeem hebben bedacht , dan kunt u altijd doorstromen naar het ext3 -systeem als je wilt . Terwijl het ext2 -systeem heeft de meeste van de functies die je nodig hebt , zou ext3 van pas komen wanneer u het nodig bepaalde capaciteiten .

Previous: Next:
  laptops
·De Beste Kleine Laptop Compute…
·Hoe je SSD Upgrade op een Acer…
·Hoe de ventilator te vervangen…
·Hoe te Installeer de ingebouwd…
·Dell Inspiron 5100 Battery Rep…
·Hoe te bekijken van een SD-kaa…
·Hoe maak je Sluit een PC zonde…
·Hoe Hook Up een Dell Inspiron …
·How Do You Zet de Wireless op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een laptop toetsenbord demon…
·Gratis computers voor gezinnen met lage …
·De nadelen van Optical Communication 
·Tecra 8000 Specs 
·Privacy Problemen met Laptops 
·LED vs LCD Laptops 
·Wat zijn MacBooks goed voor? 
·Hoe de printkoppen op een MFC - 5440CN B…
·Hoe kan ik updates downloaden voor een A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com