Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Oververhitting Problemen in een Dell Laptop Moederbord
Dell laptops zijn snel geëvolueerd sinds het debuut van de 316LT in 1989 . Terwijl de draagbaarheid van een full -powered computer is een belangrijke stimulans voor de consument , heeft de besloten ruimte van de laptop geval niet dezelfde mate van ventilatie van een desk - top computer . Oververhitting in een laptop kan een ernstig probleem zijn en leiden tot onregelmatige prestaties of hardwarefout . Normale Systeem Hitte

Zoals bij elk elektrisch apparaat , zal uw Dell- laptop te genereren warmte , terwijl deze in gebruik is . Uw laptop kan warm worden wanneer gebruikt voor een langere periode van tijd , het kijken van een DVD-of Blu - ray disc , streaming online -inhoud , het spelen van videospelletjes of het gebruik van een andere CPU - intensieve programma . Als uw laptop wordt afgesloten , opnieuw opgestart , loopt vast of bevriest willekeurig , kan het een teken zijn dat uw laptop is oververhitting . Dell raadt u aan uw laptop in de kamer temperaturen van 32 tot 95 graden Fahrenheit .
Goede ventilatie

De primaire oorzaak voor de oververhitting in Dell- laptops gevolg van een daling in de luchtstroom naar de cooling - ventilator en ventilatieopeningen . Plaats uw laptop op een harde , vlakke ondergrond om de luchtstroom te verhogen tot de computer . Vermijd het plaatsen van de laptop op een doek oppervlak , zoals het doek kan warmte vast te houden in aanvulling op het blokkeren van de ventilatieopeningen aan de onderzijde van de computer . Een cooling pad is ontworpen voor uw laptop kan verhogen luchtstroom en zorgen voor een gekoeld oppervlak voor uw laptop te rusten op tijdens het gebruik.
Schoonmaken Dust Uit de Vents

Zelfs bij behoorlijk gebruik , stof en vuil kan verzamelen in de ventilatieopeningen en ventilator van uw laptop . Gebruik de bekleding bevestiging van uw stofzuiger of een bus perslucht om los en verwijder de bebouwde stof dat is het blokkeren van de circulatie van het moederbord van uw laptop . Reinig deze openingen wekelijks om stof te voorkomen dat de opbouw in de tijd .
Update
de BIOS

De basic input /output system is de eerste software die elke keer loopt uw computer opstart . Het BIOS regelt processen, zoals het starten van de harde schijf , het inschakelen van de koelventilator en de lancering van het besturingssysteem voordat het besturingssysteem de controle . Een out-of - date BIOS kan onjuiste warmte tabellen te laden voor uw laptop , waardoor het over of onder - presteren . De BIOS voor uw Dell- laptop kan worden gevestigd op support.dell.com op de pagina " Drivers en downloads" . Selecteer uw model nummer en volg de installatie-instructies op de Dell support website voor het modelnummer van uw laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Hook Up uw laptop op de Pr…
·Alienware D9T Specs 
·Hoe je het moederbord vervange…
·Hoe te Reformat een ASUS Eee P…
·Is het beste om een laptop Unp…
·Hoe kan ik een Dell XPS M1330 …
·Hoe maak je een Panasonic CF48…
·Toshiba Vs . Compaq Laptops 
·Hoe te Sound Problemen met Tos…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
  Hardware Articles
·Hoe te Volwassenen Teach Computervaardig…
·Computertoetsenbordfuncties 
·Hoe kan ik een vervangende toetsenbord i…
·Alternatieve toetsenborden voor laptops 
·Hoe maak je een Macbook met een TV 
·Hoe maak je Refill een Lexmark 17 inktca…
·Hoe de inktpatroon Verandering in de Eps…
·Hoe maak ik gebruik van een draagbare ha…
·Hoe maak je een HP Laser Jet 1320 -geheu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com