Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Presario V5000 LCD Problemen
De Compaq Presario V5000 is een reeks van notebook of laptop , personal computers die Verenigde Staten computer technologiebedrijf Hewlett - Packard uitgebracht in 2006 onder zijn budget - georiënteerde Compaq dochteronderneming . Elke ingang heeft een 15,4 - inch liquid - crystal display high - definition scherm met een schermresolutie van 1280 bij 800 pixels . HP biedt ondersteuning voor problemen met betrekking tot de V5000 LCD -scherm . Resolutie

Elke Compaq Presario V5000 heeft een schermresolutie van 1366 bij 768 pixels . Echter, sommige applicaties - het meest vooral videogames - de neiging om de resolutie voor optimale prestatie in kunt stellen . Dit kan resulteren in een vaag , wazig of uitgerekt scherm . Gebruikers kunnen de resolutie terugkeren naar de standaardinstellingen door te klikken op "Start , " type " resolutie " in het zoekvak en de nodige aanpassingen aan de resulterende Schermresolutie aanpassen controle paneel box bevind .
gedimd display

bij sommige Compaq Presario V5000 laptops , kan het display worden gedimd en nauwelijks leesbaar - zelfs wanneer het wordt om het besturingssysteem Windows -interface . Dit kan te wijten zijn aan de voedingsadapter losgekoppeld van de laptop . Bijgevolg is het display zou dimmen om stroom te sparen van de accu . U kunt ook de helderheid van het LCD-scherm controleren door de (fn ) toets functie houden en op de f7 of f8 toets . De F7 verhoogt de helderheid , terwijl de F8 -toets verlaagt het.
Zwart scherm

In sommige gevallen , een blanco scherm , zelfs wanneer de LED power brandt , dekt het LCD-scherm van de Compaq Presario V5000 . U kunt een harde reset eerst proberen door het loskoppelen van de adapter en de batterij te verwijderen , te drukken en de power knop ingedrukt te houden tot 15 seconden om uit te lekken uit de residuaire bevoegdheid , en sluit de adapter en druk op de knop . Er moeten LEDs gloeien in de buurt van de Caps Lock en Num Lock- toetsen , evenals het geluid van de harde schijf en ventilator . U kunt ook een externe monitor op de V5000 scherm te testen , evenals het testen van de RAM en de harde schijf als het probleem zich blijft voordoen sluiten .
Docking

De Compaq Presario V5000 is compatibel met een docking station voor het repliceren van een aantal van de havens van de laptop of externe interfaces . De schermen op sommige V5000 notebooks , echter , kan uitschakelen bij verbinding met een docking station . Om het weer in te schakelen , houdt u de Fn-toets dan naar beneden of twee keer op F4 drukken . Het scherm kan ook worden ingeschakeld door het sluiten en openen van het beeldscherm .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe een EEE PC 900 Problemen 
·Hoe kan ik een Toshiba Satelli…
·Hoe te Schakel de draadloze op…
·Hoe te testen een Extensa 5420…
·Hoe naar Gateway Notebooks Rep…
·Hoe je laptop batterij leven O…
·Specificaties voor de Toshiba …
·Hoe maak je een A105 Backlight…
·Hoe kan ik een webcam gebruike…
  Related Articles
Een grafische kaart te installeren in ee…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Hoe maak je een Compaq Presario 3637AU G…
Hoe maak je een videokaart installeren i…
Videokaart Upgrades voor mijn Compaq Pre…
Hoe maak je een Compaq Presario X1000 vi…
Hoe je LCD Roteren op Lenovo Laptop 
Hoe meer Volume Get Out van de geluidska…
Hoe los ik de geluidskaart in een Compaq…
  Hardware Articles
·Hoe Clean Laser Toner 
·Over Laptop Cooling Fans 
·Hoe te Firmware uw D - Link router bijwe…
·Hoe te installeren Twee Verschillende Vi…
·Hoe maak je een Microsoft Cordless Mouse…
·HP Dv2615nr Specs 
·Hoe de Num Lock op een Toshiba Satellite…
·Wat is een Wi - Fi-kaart voor een laptop…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4000 Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com