Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Waarom de Laptop Keyboard Die
Een gebroken desktop toetsenbord is meestal eenvoudig en economisch te repareren . Inkoop en het inpluggen van een nieuw model meestal lost het probleem op . Helaas , een laptop toetsenbord is niet zo eenvoudig . Omdat het toetsenbord is in feite een geïntegreerd stuk hardware , omgaan met gebroken toetsen is iets ingewikkelder . Voordat u de sleutels of toetsenbord te vervangen , erachter te komen waarom ze laptop toetsen stierf zodat je weet wat er moet worden vastgesteld en hoe je een soortgelijk probleem in de toekomst te voorkomen . Vuile Keyboard

Omdat laptops zijn zo handig , is het vaak verleidelijk om jou te gebruiken , zelfs wanneer je niet zou moeten. Dropping vuil , kruimels en vloeistof op het vlakke oppervlak van uw laptop toetsenbord vaak resulteert in kruimels steeds onder de toetsen ingediend . Wanneer een toets niet volledig kan indrukken tot op de keyboard matrix , verlies je de typische reactie op het toetsenbord . Vloeistof kan het toetsenbord kortsluiting op sommige plaatsen , wat resulteert in een aantal toetsen werken terwijl sommige niet .
Toetsenbord misbruik

Het gebruik van uw laptop en toetsenbord te ruw zou kunnen resulteren in een gebrek aan respons wanneer u het toetsenbord te gebruiken . Wanneer u te veel kracht te gebruiken in te typen op je toetsenbord , weg je draagt ​​de plastic voering die de sleutels verbindt met de matrix , die verantwoordelijk is voor het veroorzaken van de respons op uw computerscherm . Met de plastic weggesleten of de toetsen steeds gebarsten en gebroken , zult u waarschijnlijk merken dat sommige van uw sleutels effectief sterven en niet langer een antwoord op uw scherm veroorzaken .
Hardware Failure < br >

Zelfs wanneer u de behandeling van uw laptop met de grootste zorg , kan je nog steeds merken dat uw sleutels te sterven of steeds minder functioneel in de tijd. Als uw laptop is een ouder model , het is waarschijnlijk het gevolg van een geleidelijke dunner worden van de verbindingen tussen de toetsen en de matrix . Helaas kon een kortgesloten matrix al uw sleutels veroorzaken te stoppen met werken , die een vervanging van het gehele toetsenbord van uw laptop nodig heeft.
Wat te doen

Als een , enkele of alle van uw sleutels stoppen met werken op uw laptop , moet u het probleem te beoordelen en te beslissen welke onderdelen moeten worden vervangen . Vervanging van beschadigde toetsen is een eenvoudig proces van nieuwsgierige de storing sleutel en happen in een vervanger , maar het installeren van een geheel nieuw toetsenbord moet worden overgelaten aan een computer technicus , tenzij je ervaren bent in computer reparatie .

Voordat u begint geen grote reparaties, schoonmaken van uw toetsenbord met perslucht om te proberen om alle deeltjes die zouden kunnen worden waardoor de problemen verjagen . Vervolgens sluit u een extern toetsenbord op uw laptop om ervoor te zorgen dat het probleem dat u ondervindt is met het toetsenbord en niet de laptop of zelf moeilijk rijden .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe stel ik de ventilator op e…
·De verschillende onderdelen va…
·Acer TravelMate 4720-6220 Lapt…
·Hoe kan ik een laptop Redock 
·Hoe om uw droom laptop bouwen 
·Hoe maak je verbinding met het…
·Hoe speel je een DVD op een HP…
·Hoe je de harde schijf wijzige…
·Hoe de cover van een Toshiba S…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de processor te upgraden in een Dell…
·Hoe test ik mijn PC RAM voor gratis? 
·Hoe te Overclock een ASUS P5N - E SLI 
·Printer delen in Terminal Services 
·Hoe maak je een Screen Inverter Test 
·Verschillen in de Centrino en Core 2 Duo…
·Veranderende DVD schrijfsnelheid Met Ner…
·Hoe u uw eigen muziek op de 2GB SD-kaart…
·Wat u nodig hebt om tv te kijken op uw c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com