Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Over de Kindle Reader
De Kindle is een draagbare e - book reader , het eerst aangeboden door Amazon in 2007 . Ontworpen om te profiteren van de positie van Amazon in de literaire wereld , de inrichting voorzien gebruikers toegang tot duizenden boeken op te starten , en het bedrijf heeft aanzienlijk uitgebreid zijn e - book selectie sindsdien. Ondanks de toegenomen concurrentie , een onderzoek van ChangeWave in december 2010 toonde de Kindle nog steeds de nummer een plek onder de e - readers , met 47 procent van het marktaandeel . Beeldscherm

Amazon's
reader maakt gebruik van een " E Ink ' scherm dat enkele voordelen ten opzichte van de LCD -schermen die normaal op handheld elektronica biedt . In tegenstelling tot LCD , die achtergrondverlichting en vereist een constante stroom van elektriciteit , E Ink gebruikt alleen stroom wanneer het display verandert van de ene pagina naar de andere , verlengen levensduur van de batterij van de Kindle . Het ontbreken van een achtergrondverlichting maakt het scherm comfortabeler te lezen langdurig en vermindert schittering in zonlicht . U kunt het scherm van de Kindle naar verschillende resoluties over de fly aan te passen , het aanpassen van de grootte van de tekst en foto's indien nodig .
Wireless

Bij aankoop van een Kindle , hebt u twee aansluitmogelijkheden . De Wi - Fi Kindle kunt aansluiten op uw draadloze thuisnetwerk of een draadloze hotspot . De 3G Kindle is bruikbaar overal kan het een 3G- signaal te ontvangen , met service gratis aangeboden door Amazon . Zodra u verbonden bent , kunt u bladeren door de Amazone op te slaan op je Kindle , de aankoop van boeken en ze rechtstreeks downloaden naar de handheld . U kunt uw Kindle ook gebruiken om toegang te krijgen tot Wikipedia , Twitter , Facebook en andere sites met de webbrowser ingebouwd in de lezer .
Storage

De Kindle heeft 4 gigabyte aan intern geheugen, met ongeveer 3 GB beschikbaar voor de gebruiker . Volgens Amazon is dit voldoende om te slaan over 3500 boeken . Naast de on - board opslag , Amazon houdt registers bij van alle aankopen die via de Kindle Store , en kunt u opnieuw downloaden enige boek dat je hebt gekocht op elk gewenst moment .
Audio
< br >

Naast e - books , kan de Kindle ook audioboeken gekocht bij Amazon 's dochteronderneming Audible , evenals MP3-bestanden af te spelen . Er zijn twee speakers gemonteerd aan de achterkant van de behuizing van de lezer , of u kunt aansluiten op een koptelefoon aan de onderkant van het apparaat . Veel e - books ook een tekst - naar-spraak -functie , zodat u uw ogen rusten terwijl de Kindle leest uw boek in een computer -gegenereerde stem.
Formats
< p > De Kindle kan boeken in de Volksrepubliek China , en Amazon 's eigen . AZW -formaat , evenals documenten . TXT of . PDF-formaat weer te geven . MOBI , . . U kunt andere soorten documenten te converteren naar een Kindle - ondersteunde indeling met behulp van software van derden , of u kunt ze e-mailen naar een speciaal adres gekoppeld aan uw Kindle tijdens het registratieproces . Amazon's conversie service kost 15 cent per megabyte , maar het levert de bestanden rechtstreeks naar je Kindle via de draadloze verbinding .

Previous: Next:
  ontsteken
·Kindle Shortcuts & Verborgen f…
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe maak je de Kindle Lees FB2…
·Hoe maak je een Frozen Kindle …
·Verbinding maken met een Kindl…
·Hoe maak je Leerboeken op een …
·Hoe maak je een Kindle blijken…
·Hoe te Boeken In Kindle Reader…
·Kunt u gebruik maken NetLibrar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Ink Ribbons Renew in een printer 
·Hoe je Tiger 10.4.11 Installeren om Snow…
·Welke soorten papier worden gebruikt voo…
·Hoe te Disk Controller Driver Error Fix 
·Het wijzigen van het Fotoformaat op een …
·Hoe maak je een nieuwe geluidskaart inst…
·Het verschil tussen een Apple iPad en de…
·Hoe een ISO branden op een HD 
·Hoe te openen een Toshiba 500 GB externe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com