Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met een nieuwe computer
De iPad werkt net als de meeste andere Apple-apparaten , en kunt synchroniseren met uw computer om media en applicaties tussen het apparaat en iTunes overzetten . Dit proces verandert niet als je een nieuwe computer - u hoeft alleen maar uw nieuwe computer te autoriseren , via iTunes , om overeenkomen met uw Apple ID , zodat u kunt synchroniseren naar en van uw iPad vanaf verschillende computers . Wat je nodig hebt
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen

Download 1 en installeer de nieuwste versie van iTunes op uw nieuwe computer voordat je je iPad aansluiten ( zie bronnen ) .

Open iTunes 2 en machtigen uw nieuwe computer . Klik op " Store " en " Machtig computer , " typ in uw Apple ID en wachtwoord in , wanneer dat wordt gevraagd .
3

Sluit uw iPad met behulp van de meegeleverde USB-kabel . ITunes herkent automatisch het apparaat en vindt gekochte content . Klik op " Transfer aankopen " om al uw gedownloade content synchroniseren , zoals tv-shows , liedjes en applicaties , vanaf uw iPad naar uw nieuwe computer .
4

Klik op je iPad onder ' Apparaten ' op de linkerkant van iTunes om het te selecteren . ITunes toont de inhoud van uw apparaat in het hoofdvenster , met koppen voor elk soort inhoud die u langs de bovenkant van het scherm . Klik op een type inhoud - " muziek", bijvoorbeeld - om de synchronisatie-instellingen voor dat type inhoud . Klik op " sync music " of " sync 's " om dat soort content te beheren .
5

Kies de inhoud die u wilt synchroniseren met uw apparaat . Als u synchroniseert foto's , kies een map die afbeeldingen bevat . Klik op elke foto om te synchroniseren , of kies hele submappen , klik op de knop "Toepassen" in de rechterbenedenhoek om nieuwe content synchroniseren met uw iPad . Klik op "Apply " elke rubriek in iTunes , of wacht tot u synchronisatie hebt ingesteld voor verschillende soorten media . De " Apply" vertelt iTunes om de geselecteerde inhoud te synchroniseren .
6

Druk op de eject -pictogram naast uw iPad na iTunes zegt " sync compleet " in het statusvenster op de bovenkant van het scherm . Verwijder de USB -kabel van de iPad om je gesynchroniseerde content te gebruiken .

Previous: Next:
  iPad
·iPad vs Macbook 
·iPad Verbeteringen 
·Kan ik laden Microsoft Word op…
·Hoe te Childproof uw iPad 
·Hoe te Afstand meten met een i…
·Hoe maak je een iPad Startsche…
·Hoe je je eigen iPad Stand mak…
·Hoe werkt 3G voor iPad Werk 
·Hoe om bestanden te uploaden v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de batterij Kalibreer voor een Compa…
·Hoe maak je een stille compacte PC Build…
·Hoe schakel ik mijn draadloze switch op …
·Hoe de Nook Download op een iPad 
·Lexmark C520 Specificaties 
·Hoe u op een Sound Device 
·Hoe om programma's overbrengen naar een …
·AMD CPU Informatie 
·Wat zijn de gevaren van Laptop Computers…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com