Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe je Final Cut converteren naar een iPad
Final Cut Pro van Apple is de standaard editing software voor Mac OS X-gebruikers . Nadat u uw project hebt bewerkt , kunt u video exporteren vanuit de bewerkingstijd lijn naar de gewenste locatie op uw harde schijf in de juiste iPad formaat met behulp van Final Cut 's Export Met QuickTime Conversion functie . De iPad ondersteunt verschillende typen QuickTime-video , waaronder H.264 , MPEG - 4 en M4V formaten , maar de hoogste ondersteunde kwaliteit is een QuickTime H.264 tot 720p met 30 frames per seconde ( zie Tips ) . Instructies

Open Final Cut 1 , en dubbelklik op de volgorde waarin de bewerkte tijdslijn u wilt geëxporteerd . Markeer uw sequence 's in en uit punten door het instellen van Final Cut 's afspeelkop cursors op het gewenste startpunt en druk op "I" op uw toetsenbord . Zet je cursor op het gewenste eindpunt en druk op " O" op uw toetsenbord om uw eindpunt in te stellen. Kopen van 2

Klik op het tabblad " File " aan de bovenkant van het scherm , kies "Exporteren " en kiezen voor de "Het gebruik van QuickTime Conversion" optie om het venster Exporteren voeren .

Naam 3 uw dossier en stel een output bestemming voor uw geëxporteerde film op te slaan op uw harde schijf .
< br > 4

Klik op de knop " Opties" op de rechterkant van het scherm om het venster Movie Settings voeren . Druk op de "Video " knop zodat een vinkje verschijnt , en klik op de knop 'Instellingen' om het scherm Video compressie-instellingen in te voeren .
5

Klik op de " Compression Type " drop - down box en selecteer " H.264 " ( zie Tips ) . Zet je frame rate op " 30 fps " met de " Frame Rate " drop - down box . Selecteer de optie "Automatisch" in de Data Rate gedeelte van het scherm , in de rechterbovenhoek . Klik op " OK " om terug te keren naar het venster Film Instellingen .
6

Klik op de " Size "-knop in de Video gedeelte van het Settings -venster Film om de grootte van uw video veranderen als dat nodig is. Kies een vooraf ingesteld dimensie of klik op "Custom" op de gewenste hoogte en breedte voor uw export handmatig invoeren . Voor algemene conversies , klikt u op de "Afmetingen" drop-down box en selecteer " Compressor Inheemse " ( deze kiest de inheemse afmetingen voor de eerder gekozen soort video - compressie ) . Klik op " OK " om af te sluiten om het venster Movie Settings .
7

Schakel de box " Sound " zodat een vinkje verschijnt . Klik op de Sound knop 'Instellingen' . Klik op de "Formaat " drop - down box en selecteer " AAC " uit de lijst met opties , dat is het standaard audioformaat voor iPads . Selecteer " 48.000 kHz " van de sectie " Rate " voor hoge - kwaliteit audio . Klik op " OK " om terug af te sluiten om het venster Movie Settings .

Deselecteer 8 de " Bereid je voor Internet Streaming ' in en klik op " OK "om terug te keren naar het scherm te exporteren . Klik op " Opslaan " om te beginnen met het exporteren van uw video vanuit Final Cut .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Battery 
·Waarom wordt mijn iPad Say Nie…
·Hoe te SWF's spelen op een iPa…
·Toegang krijgen tot mijn iPad …
·Waarom wordt mijn iPad Houd ve…
·iPad E - Reader Voordelen 
·Hoe maak je een faxnummer voor…
·iPad Protective Film Tips 
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je HP printer bureaubladpictogrammen…
·Hoe kan ik VHS overbrengen naar een comp…
·Hoe maak je een Mac Pas in een Apple Ret…
·I /O Magic Drive Problemen oplossen 
·Hoe de HP 7410 printer resetten bij het …
·Hoe je terugkeren naar de originele BIOS…
·Hoe maak je een FireWire -poort op een M…
·Hoe je gegevens te herstellen op een Ged…
·Lexmark X5250 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com