Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe maak je verbinding een webcam om een digitale camcorder
Webcams zijn gespecialiseerde digitale camcorders uitsluitend gebruikt voor het streamen van audio en video via een internetverbinding met een andere computer gebruiker . Als u al een digitale camcorder en willen niet een aparte webcam kopen, kunt u een converter kabel en een derde video capture software programma om uw camcorder aansluit op de computer en gebruik het enkel als het was een webcam te gebruiken . Instructies
1

Controleer of uw digitale camcorder maakt gebruik van een AV- connector kabel of indien zij reeds over een Firewire of USB-kabel aangesloten . Controleer de poorten op de achterkant van uw computer als uw camcorder maar een AV-kabel om te bepalen of de grafische kaart van uw computer accepteert een AV -ingang . Kopen ofwel een AV -naar-USB -converter -kabel of een externe video- capture kaart die een AV -ingang heeft ( zie bronnen ) . Kopen van 2

Sluit AV- stekkers van de digitale camcorder in de converter kabel of de stekker van de USB-kabel voor de externe video- capture kaart in een USB- poort op uw computer . Steek de AV- kabels in de video capture -kaart als u gebruik maakt van een.
3

Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad van uw computer voor uw webbrowser . Klik op de navigatiebalk en navigeer naar de website die een video capture software programma biedt zoals " TrackerCam " ( zie bronnen ) .
4

Vind de downloads area van de website . Klik op de download-link en klik vervolgens op "Save File . " Wacht tot het installatiebestand te downloaden voltooien en klik vervolgens op het "Deze Computer " icoon op het bureaublad . Zoek het gedownloade bestand en dubbelklik erop. Volg de installatie-instructies die zal verschijnen op de video - capture programma te installeren .
5

Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad die zal verschijnen op de video capture -programma te openen . Verander de instelling op uw digitale camera om de instelling "Video " . Open de video -conferencing -programma dat u wilt gebruiken om een ​​video chat-sessie , zoals Yahoo Messenger of MSN Video te openen . Klik op de chat icon video en dubbelklik vervolgens op de optie voor het video- capture-programma eerder hebt gedownload om de chatsessie te starten en gebruik uw digitale camcorder als webcam .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een Wiimote gebrui…
·Problemen Vervoer Draadloos mu…
·Hoe maak je een ACE CAD DigiMe…
·Hoe te VCR Video opnemen om mi…
·Verschil tussen parallelle poo…
·Hoe Set Up Surround Sound Blas…
·Hoe te Interne microfoons uits…
·Hoe maak je een nieuwe vervang…
·Hoe de poort van een computer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen Mijn HP Jetdirect Box 
·Hoe Memory Chips Lees 
·DIY : Kabel Organizer 
·Hoe te Epson R300 Ink Overloop Reset 
·Hoe kan ik een Brother 5240 Dat Drukt On…
·Hoe maak je een Sixaxis Controller Drive…
·Compaq Model 7594 Dienst Informatie 
·Hoe te herstellen van een SanDisk MicroS…
·Hoe in te loggen op BIOS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com