Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe te werken met Wacom tabletten
Als u wilt hoogwaardige kunst te maken in een programma als Photoshop , zult u waarschijnlijk merken dat een muis gewoon niet de klus te klaren . Een muis is prima voor bewegende ding rond of bedienen van de functies , maar als je probeert om lijnen te trekken , het is veel te moeilijk om soepel te bewegen . Ook met een muis de tekening tool heeft slechts twee standen , aan of uit , zonder gradaties tussen . Vanwege dit , de meeste digitale kunstenaars gebruiken nu digitale tekening tabletten , zoals die geproduceerd door Wacom . Wat je nodig hebt
Computer
Photoshop
Wacom tablet
Toon Meer Aanwijzingen
Het tablet gebruiken
1

Installeer het Wacom-tablet . Je moet de tablet zelf , een pen , een stand pen ( afhankelijk van het model ) , een muis ( voor gebruik met de tablet ) , een USB-kabel , de Quick start guide en een cd met de stuurprogramma's en de gebruikershandleiding . Plaats de cd en volg de aanwijzingen om het stuurprogramma te installeren . Sluit nu de tablet naar de computer met de USB -kabel . Kopen van 2

Open een grafisch programma zoals Photoshop . Plaats de muis (die met het tablet was ) op de tablet . U zult zien dat u de muis kunt gebruiken op de tablet , net zoals u uw gebruikelijke muis zou gebruiken om te klikken op de functie , objecten verplaatsen , en naar rechts of links te klikken . Verwijder de muis uit de tablet .
3

Pak de pen en klik op de verf penseel in Photoshop om het te selecteren . Het helpt om in gedachten te houden bij het gebruik van de tablet die het oppervlak van het tablet wordt geëvenaard ( of absolute gepositioneerd ) met het scherm zodat de zijkanten van de tablet zijn " aanraken " wat is het aanraken van de zijkanten van het scherm . Wat dit betekent is dat in Photoshop de standaard weergavemodus , de linkerkant van het tablet overeenkomt met waar de werkbalk is . De doek zou slechts in het midden van het tablet . Om een ​​groter gebied te schilderen op hebben , moet je naar " Zoom" in u zien , en ga dan naar "View ", selecteer " Screen Mode " en klik op " Full Screen Mode. " Het doek zal nu vult het grootste deel van het scherm , en u kunt een veel groter percentage van de tekening oppervlak gebruiken voor tekenen en schilderen .

Move 4 uw pen op het tablet , zodat het penseel is voorbij het deel van het doek dat u wilt om op te schilderen . Het kost tijd en de praktijk aan de hand /oog coördinatie naar beneden . Als je pen aan te raken om de tablet en sleep deze , zult u zien dat de borstel wordt houdende verf op het doek . Maar het belangrijkste punt over het gebruik van een tablet is dat als je een grotere druk op de pen van toepassing als u een beroerte toepassen , een grotere hoeveelheid verf zal worden toegepast . Dit betekent dat , in tegenstelling tot de muis , de pen heeft gradaties van verf tussen gewoon aan en uit .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een paar luidsprek…
·Hoe te PuTTY gebruiken voor ee…
·Hoe te Make My Headphones Het …
·Hoe te verbinden de Logitech X…
·Hoe te bevestigen voorzijde US…
·Can You Get een Wireless HDMI …
·Hoe maak je verbinding een Wii…
·Hoe maak je verbinding een MID…
·Hoe het opzetten van een vinge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Memory Toevoegen aan eMachines 
·Hoe je HP Mini 210 netbook Demonteer 
·Elke PC computer maakt gebruik van een B…
·Hoe maak je een videorecorder convertere…
·Hoe kan ik zien wat Processor Ik gebruik…
·Wat is een IPA -bestand? 
·Kun je Erase Digital Tapes Met een Magne…
·PC Basic Reparatie & Onderhoud 
·Wat is een Swing Drive ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com