Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Computer Microfoon Problemen
Een recente voordeel van het internet is de komst van voice communicatie . In feite , sommige mensen gebruiken deze technologie in plaats van een telefoon , niet alleen om te bellen , maar om voicemail te slaan . Anderen gebruiken het om te communiceren met andere spelers van een computerspel , om strategieën te coördineren of gewoon om te beschimpen elkaar . Echter , een microfoon niet altijd " gewoon werken " wanneer u de stekker inch Controle Kabels

Allereerst, zorg ervoor dat uw microfoon correct is aangesloten . Sommige computers hebben panelen aan de voorzijde met microfoon stekkers , maar andere keren moet u deze direct aansluiten op uw geluidskaart , die ofwel wordt geïntegreerd in het moederbord of op een insteekkaart . De meeste van deze stekkers hebben pictogrammen die aangeven welke input zij nemen , maar u kan nodig zijn om uw documentatie te raadplegen .
USB headsets

Overige microfoons
zijn geïntegreerd in headsets , die worden vaak aangesloten met een USB -kabel . Zorg ervoor dat de USB- poort die u hebt aangesloten op is ingeschakeld en operationeel . De veiligste route is om gewoon de USB-kabel aan de achterzijde van de computer , in plaats van een USB-hub , of extra poorten op een monitor of toetsenbord. Het kan nodig zijn ook om drivers te installeren voor het besturingssysteem om de microfoon onderdeel van uw headset goed herkennen .
Volume Controls

Andere tijden
, uw computer heeft niet geconfigureerd om een microfoon te behandelen . In Windows , controleert u de volumeregeling . Om dat te doen in XP , klikt u op de knop 'Start' en klik op ' Uitvoeren '. In het vak Uitvoeren , type in " sndvol32.exe " ( zonder de aanhalingstekens ) en druk op de " Enter" -toets om uw volumeregeling openen . In Vista , klikt u op het pictogram Start ( het Windows-logo ) , type " sndvol32.exe " in het zoekvak en druk op de toets " Enter " .

In de volumeregelaars raam , de microfoon is meestal op uiterst rechts . Zorg ervoor dat de " Mute " vak onder de volumeregelaar wordt niet gecontroleerd . U kunt ook klikken op de knop "Advanced " in die sectie en vink het vakje naast " Microphone +20 dB boost , " dat het geluid dat via de microfoon versterkt . Sommige microfoon poorten op een computer niet voorzien van een heleboel versterking op hun eigen , maar dit is meestal niet nodig is voor een moderne computer .
Controleren audio

Controleer of uw geluidskaart operationeel is met behulp van de Sound Recorder . Om toegang te krijgen , klikt u op het menu " Start " , vervolgens het menu " Programma's " , dan " accessoires ", dan " Entertainment ", vervolgens " Sound Recorder . " Als alles goed werkt , dat de groene lijn moet wiebelen wanneer u in de microfoon spreekt . Als dit niet gebeurt , dan is de microfoon mogelijk defect , of uw geluidskaart kan defect of niet correct herkend worden .
Een opmerking over moderne Macs Macs

Apple
hebben ingebouwde microfoons, waardoor het oplossen van problemen een stuk eenvoudiger . In de zeldzame gevallen dat het niet werkt om een of andere reden , het algemene advies is om OSX 's helpbestanden of officiële forums te raadplegen , maar moet u het naar een technicus .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·De Uitvinding van de Touch Scr…
·Hoe kan ik een Sony PS3 Sixaxi…
·Waar zijn USB-poorten ligt ? 
·Hoe te Infrared Port Disable 
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Hoe je de USB hub Speed ​​Cont…
·Hoe kan ik faxen op een Hewlet…
·Hoe maak je verbinding een Mik…
·Hoe maak je een IBM NetVista K…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Power Edge 840 Problemen…
·Hoe maak je een iBook aansluiten op een …
·Laptop Specificaties voor fotobewerking 
·Hoe maak je een Smart Chip 
·Tips voor het scannen van documenten 
·Hoe te meten met de BASIC Stamp 
·Dell Inspiron 8100 Laptop Specs 
·Hoe kan ik E-mailadressen toevoegen aan …
·Hoe de cover Take Off een Acer Extensa 5…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com