Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Soorten seriële kabels
Datacommunicatie tussen digitale apparaten wordt vaak gedaan door seriële kabels , die worden gebruikt om gegevens tussen apparaten die bit -voor - bit of seriële communicatie technieken . De meeste soorten seriële kabels te gebruiken RS -232 ( Recommended Standard -232 ) standaard interface voor de communicatie , die voornamelijk wordt bepaald dat de gegevens in een vooraf bepaalde opeenvolging van bits moeten worden gericht . In het algemeen worden seriële kabels ingedeeld volgens hun interfaces en normen . Basic DTE - DCE

Deze gemeenschappelijke seriële kabel wordt gebruikt tussen een DTE en DCE - dat is , data -eindapparatuur en datacommunicatie -apparatuur resp . In communicatie terminologie , DTE verwijst naar beëindiging /initiëren punt van de zitting en DCE betekent doorschakelingspunt van een communicatie -sessie . Deze kabels bieden zowel 9-25 en 25-25 pin aansluitingen op zenden - ontvangen end connectors . DTE - DCE kabels worden gewoonlijk gebruikt om een ​​verbinding tussen computers en modemkaarten stellen . In dit scenario , een computer fungeert als een DTE en modemkaart functioneert als DCE .
Null - Modem kabel

Null - modem
is het ideale standaard kabel om twee pc's met nul-modem configuratie . Het heet null - modem omdat het gaat geen DCE ( modem ) tussen DTE - DTE sessies . Bovendien , deze werkwijze maakt gebruik van een bepaald signaal hoeveelheid stabiliteit tussen twee inrichtingen , die bekend staat als waarborgen " handshaking ". Een null - modem medium wordt geconfigureerd door een seriële kabel verbonden met een null - modem adapter , met zenden en ontvangen lijnen verknoopt . Meest voorkomende nulmodem- kabels bevatten 9-9 , 9-25 en 25-25 pin configuratie aan hun aansluitingen .
Two - Wire DTE - DCE

Deze kabel is bijna identiek aan basic DTE - DCE kabel , behalve dat geen handshaking proces is betrokken tussen de computer en modem . Deze kabel is ook beschikbaar in 9-25 en 25-25 pin configuraties , vergelijkbaar met fundamentele DTE - DCE . Een beperking van een niet - handshaking procedure is de afwezigheid van de erkenning van de DTE einde .
V.35 Crossover

De V.35 crossover -interface wordt gebruikt om verbinding DTE - DTE en DCE - DCE knooppunten . Het biedt ook verbeterde data rate zo hoog als 64 kbps , door het verstrekken van 34-34 pin configuraties op zowel zender als ontvanger eindigt . Deze specifieke medium een ​​mengsel van RS - 232 en RS - 449 standaard . Haar opvolgers in RS - 232 en RS - 449 standaard domeinen zijn V.28 -en V.11 , respectievelijk .
Seriële Printer

Seriële printer kabels
worden gebruikt om vast te stellen verbinding tussen een computer en de printer via een seriële poort . Deze kabel is configuratie specifiek , dat is , een 9-25 pins kabel wordt gebruikt wanneer zowel de printer als de computer fungeren als DTE en een 25-25 -pins -kabel wordt gebruikt wanneer de computer en de printer handelen als DTE en DCE , respectievelijk . Wanneer beide apparaten zijn DTE , kan een nulmodemkabel werken, maar als er een seriële printer is aangesloten op een computer via het, het is niet effectief

.

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe een USB infrarood Voeg 
·Hoe te Headphone Mono Jacks co…
·Hoe te TransFlash verbinding m…
·Hoe maak je Sluit een microfoo…
·VGA Video Balun Feiten 
·HDMI - naar - FireWire- conver…
·Hoe je externe luidsprekers in…
·De Beste Desktop PC Speakers 
·Hoe maak je een Component Vide…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Aio 926 Printer Prob…
·MSI Error Repair Tools 
·Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
·Hoe te gebruiken CrashFree BIOS 
·Hoe je Pentium III Memory Configuration …
·Instructies voor het formatteren van de …
·Hoe te Graph Lineair programmeren op een…
·Wat is het verschil tussen Plus R & Minu…
·Uitgebreide Intel 4004 Chipset Informati…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com