Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Lijst van ATI grafische kaarten
Array Technologies Incorporated ( ATI ) werd opgericht in 1985 en is het bedrijf dat de populaire Radeon lijn van grafische kaarten produceert . De Radeon lijn begon in 2000 , en elke volgende release van een serie genaamd . In elke reeks zijn er verschillende uitvoeringen van de kaart die meer of minder geheugen verwerking , verwerkingstechnieken kern snelheden en andere specificaties . De serie 2000 , bijvoorbeeld , zal de 2400 , 2600 en 2900 en elk kan GT , Pro of XT aanwijzing die verwijzen naar de bijzondere specs . ATI Radeon 2000

De 2000 -serie
, uitgebracht in 2007 , zag de introductie van DirectX versie 10 , die is ontworpen om te werken , in de eerste plaats , met Windows XP en Windows Vista . De Radeon HD 2900 , bijvoorbeeld , ondersteunt 512 MB geheugen verwerken , HDMI en dual output voor meerdere beeldschermen . De 2000-serie zijn allemaal PCI - e kaarten , wat betekent dat ze aansluiten op het moederbord via een PCI - e slot .
ATI Radeon 3000

High definition video
wordt mogelijk met de 3000 -serie . De 3000 -serie heeft de mogelijkheid om 1080p HD-video , Direct x 10.1 , en resoluties verwerken tot 2560x1600 , en het werkt goed is voor video liefhebbers , evenals gamers . De Radeon HD 3850 , bijvoorbeeld , heeft een bereik van 256 - 1024MB geheugen .
Radeon 4000

De 4000 -serie , die werden uitgebracht in 2008 en 2009 , heeft meer variatie met 9 kaarten vorm te kiezen. Kaarten ontworpen voor dagelijks gebruik en voor de uitvoering zijn beschikbaar met een scala aan specificaties . Ten opzichte van de 3000 -serie , heeft de 4000 -serie verhoogd hanteren van zonwering , continue ondersteuning van DirectX 10.1 en dubbele outputs . Verhoogde efficiëntie en multimedia mogelijkheden maken dit een krachtige kaart voor video- conversie en reddende kracht .
Radeon HD 5000

De meest recente Radeon kaarten , uitgebracht in 2009 en 2010 , blijven om de grenzen te verleggen . Deze kaarten geven een nieuwe realisme aan gaming en videomogelijkheden met de toevoeging van DirectX 11 . De toevoeging van " Eyefinity , " een multi - weergave mogelijkheid dat een panoramisch uitzicht gaming mogelijk maakt met maximaal 6 schermen ondersteund. De mogelijkheid om meerdere kaarten aan elkaar te koppelen kun je veranderen hoe games worden gemaakt en gespeeld in de toekomst . De laatste kaarten zijn allemaal compatibel met Windows Vista , Windows 7 en een aantal Linux- distributies .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Wat is een USB 2.0 MIDI Audio …
·Hoe de microfoon inschakelen o…
·Hoe te Tabletten gebruiken met…
·Instructies voor een Ativa med…
·Hoe USB- drives beperken 
·Een constante , hoge, Popping …
·DVI Vs . VGA Monitor kabels 
·Mijn toetsenbord typt Weird Sy…
·Canon Pixma Installatie 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Officejet Pro L7680 Pr…
·Hoe je Auto Run uitvoeren op een USB Dri…
·Hoe maak je een E5200 Dual Core Processo…
·Digitale video recorders ( DVR's ) opnem…
·Wat Is Pen Failure op HP Print ? 
·Hoe om te achterhalen hoeveel RAM uw Mac…
·Hoe maak je een tweede cd-drive installe…
·Hoe de Toughbook touchscreen inschakelen…
·Hoe kan ik een laptop muis uitschakelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com