Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Wat zijn de voordelen van een docking station ?
Eigenaren van laptops meestal hou van de mobiliteit die ze bieden. Een nadeel van het bezit van een laptop is dat het niet in staat zijn om meerdere accessoires in een keer kan . Een laptop docking station kunt dit probleem te verminderen . Je zult in staat zijn om meerdere accessoires aansluiten op uw dockingstation , die wordt aangesloten op uw laptop met een aparte stroomkabel . Het gebruik van meerdere apparaten

Als u nodig hebt om uw laptop aansluiten op meerdere apparaten zoals printers , scanners of muizen , het docking station maakt het gemakkelijk . Veel laptops hebben twee USB-poorten , wat betekent dat ze kunnen alleen verbinding maken met twee apparaten tegelijk . Met het docking station , dan moet je maar een verbinding te maken met uw laptop . Wanneer u klaar bent , gewoon trek de laptop uit het docking station .
Draagbaarheid tussen thuis en kantoor

Als u thuis werkt en op een kantoor , een docking station kan de overgang tussen de twee te verlichten . Het opzetten van een docking station in uw kantoor en sluit deze aan op de apparaten die u normaal gebruikt . Wanneer je aankomt op het werk, gewoon de stekker van uw laptop in het docking station . Dit elimineert de noodzaak om elk apparaat afzonderlijk aansluiten .
Computer Games

Als je speelt computerspelletjes , sluit al uw game accessoires in het docking station . Dit bespaart u de moeite van het aansluiten en loskoppelen van de accessoires elke keer dat je speelt . In plaats daarvan , zult u alleen hoeft te sluiten en los te koppelen van uw laptop uit de docking station .
Toegang tot Nieuwe apparaten

Een docking station kunt u verbinding maken met apparaten die kon je niet gebruiken in het verleden . Apparaten zoals flat - panel monitoren en digitale camera's zijn niet altijd compatibel met laptops . Door het aansluiten van de apparaten in het docking station , kunt u genieten van de verhoogde zichtbaarheid die wordt geleverd door een grotere monitor .
Geen behoefte aan een Desktop

als je een laptop eigenaar die overweegt de aankoop van een desktop computer om uw apparatuur tegemoet te komen, kan een docking station de behoefte te elimineren . Als gevolg hiervan , kunt u geld besparen . Sommige docking station modellen kunnen worden gekocht voor minder dan $ 100 vanaf 2010 , veel minder dan de kosten van een typische desktop computer . Als je al een desktop zelf , kunt u overwegen te verkopen of houden het als een back-up .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Gigaware Presentatie instructi…
·Hoe kan ik verbinding Mijn Pha…
·Hoe maak je een computer aansl…
·Hoe maak je een harde schijf B…
·Hoe u uw computer weergeven op…
·Hoe je foto's te blokkeren van…
·Hoe te Sluit een SCSI scanner …
·Hoe te verbinden computers met…
·Hoe je het Center Pointer uits…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Kan Kamertemperatuur beïnvloeden presta…
·HP Pavilion 7915 Specificaties 
·Hoe de inkt Counter Reset op de Canon MX…
·Hoe te Temp Internet Files wissen op een…
·Computer Compatibel FM Zenders 
·Hoe laag inkt Negeren op een Lexmark pri…
·Hoe te verwijderen DVD Firmware 
·Hoe te openen BIOS op een ARM926 - AKCHI…
·Informatie over de Kindle 2 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com