Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Wat is het verschil tussen Input & Output Devices ?
Invoerapparaten en output apparaten zijn computer hardware waarmee een operator om te communiceren met de computer . Zonder invoerapparaten , zou een computer gebruiker niet in staat zijn om instructies te voeden , of informatie verzenden en op te slaan in een computer , zonder output apparaten , zou de computer niet in staat zijn om verwerkte gegevens terug te geven aan de gebruiker . Computing Sequence

In computing , data-invoer komt voor data-uitgang . Wanneer u een audiofragment opgeslagen in schijf af te spelen , alle processen die je voeren , met inbegrip van te dubbelklikken op het bestand , zijn ingangen . Je instrueert de computer met behulp van invoerapparaten om een map te openen , zoekt u het bestand laadt de mediaspeler en speel het audiofragment . De computer neemt in deze instructies , voert ze en geeft je een output in de vorm van geluid uit de luidsprekers . Dezelfde volgorde wordt uitgevoerd in alle informatica processen , of u een Word-document op het internet bewerken of bladeren .
Common Input Devices

Common invoerapparaten
zijn muis, toetsenbord , scanner , microfoon en web -cam . De muis en het toetsenbord zijn de belangrijkste invoerapparaten als alle programma's , inclusief het besturingssysteem ( OS ) , zijn ontworpen om te worden genavigeerd door en bestuurd met deze apparaten . De muis , een aanwijsapparaat , is een kleine halfronde object met een platte bodem , de contouren passen in de palm van de hand , het vertalen van fysieke bewegingen van de operator om de cursor op het scherm beweegt . In laptop computers , is de muis vervangen door een platte , drukgevoelige panel , bediend door een vinger . Een andere kritische invoerapparaat , het toetsenbord is een vlakke plaat met rijen van alfanumerieke toetsen en andere speciale toetsen met unieke rekenfuncties .
Common Output Devices

meest voorkomende output apparaten in de moderne computers zijn de monitor , luidsprekers , printer en de geluids-en videokaarten . De monitor werkt in combinatie met de videokaart , soms aangeduid als de grafische adapter , om afbeeldingen.The monitor in een moderne computer is flat - panel LCD -scherm in staat om heldere beelden met een volledige helderheid te genereren en weergeven . Grootte van het beeldscherm kan variëren , afhankelijk van de computer functie en instelling --- meestal is het tussen de 14 en 21 centimeter . Computer speakers geluiden spelen , op basis van signalen van de geluidskaart . In een moderne computer , kunnen de luidsprekers ofwel worden geïntegreerd in de hardware of toegevoegd als een randapparaat .
Toegankelijkheid

Toegankelijkheid
is een punt van verschil tussen input en output apparaten . Een invoerinrichting wordt gebruikt om instructies van een gebruiker en het aan de computer en moet derhalve toegankelijk voor de gebruiker . Als de muis , in plaats van bovenop de tafel , zat in toren behuizing van de computer , zou het lastig zijn ( en gevaarlijk ) om het apparaat te bedienen . Uitvoerapparaten , anderzijds , niet afhankelijk van enige vorm van fysiek contact met de computergebruiker kunnen voorkomen als interne component . Voorbeelden zijn de uitbreidingskaarten ( geluid en video ) die zijn aangebracht in sleuven in het moederbord .
Fysieke attributen en prijs

Invoerapparaten
zijn meestal kleiner in omvang dan de uitgang apparaten en hebben fysieke kenmerken die de nadruk leggen op comfort en gemak-of - gebruik . Invoerapparaten doorgaans omgaan met data-invoer via knoppen , lens of microfoon. Output apparaten zijn groter , en de nadruk leggen op de kwaliteit en grootte van de output . De meeste invoerapparaten , kleiner en makkelijker te produceren , kosten minder dan output apparaten --- toetsenborden en muizen zijn meer betaalbaar dan printers en LCD-schermen .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een paar luidsprek…
·Hoe Hook Up the Netsignia 210 …
·Hoe om foto's naar een compute…
·Het automatisch laden van de T…
·Hoe te converteren DVI naar HD…
·Oorzaak en gevolg van SMART Bo…
·Hoe kan ik video 
·Hoe kan ik Blu - rays verbindi…
·Hoe het opzetten van een webca…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Partitie 1 Terabyte 
·Hoe maak je een Wireless Printer & Scann…
·DIY Long - Range Wireless 
·Hoe verander ik de Boot Options op een C…
·Hoe maak je een interne harde schijf con…
·Hitachi LG GDR - 8164B Specs 
·Hoe te WAD bestanden op je Wii gebruik v…
·Hoe maak je een Flash Memory Stick gebru…
·Wat is een Raster Operation Processor ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com