Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Vergelijkingen van de processor snelheden
De opkomst van de computer van de afgelopen tientallen jaren heeft opnieuw onze cultuur . Snelheid van de processor is het eerste dat in je opkomt bij het denken van de snelheid van de computer , geheugen , of RAM , wordt overwogen na dat . Met de huidige tempo en lifestyle , met een slecht presterende computer is een hoofdpijn voor de meeste van ons . De tijd lijkt door snel te gaan en het is noodzakelijk dat onze computer processors werken net zo snel . Speed ​​

Om snelheid van een processor te meten , wordt geklokt snelheid gebruikt om de hoeveelheid informatie die verwerkt binnen een bepaalde periode te meten . Hertz is de gegeven metingen om de snelheid van een processor tellen. Een Hertz is gelijk aan een cyclus per seconde . Een megahertz is een miljoen cycli per seconde en een gigahertz is een miljard . De laatste is de meest gebruikte kloksnelheid vandaag .
Capaciteit

Momenteel zijn er processoren die snelheden boven 2 gigahertz bieden . Deze processors hebben tal van mogelijkheden die hen in staat stellen om snel en op een verwerkingskracht parallel werken aan zijn snelheid . Hoe hoger de snelheid en kracht , de grotere hoeveelheden informatie en applicaties van een processor kan verwerken .
Benchmarking

Benchmarktests
op processors processor snelheden , bus architectuur en andere variabelen in aanmerking voor de snelste processor te bepalen . Het vergelijken van processors is een vervelende taak die veel variabelen vergelijkt . Je moet de resultaten te winnen bij een betrouwbare bron bij het bepalen van de snelste processors .
Efficiency

De processor algehele snelheid
wordt beïnvloed door meer dan alleen de kloksnelheid . Variabelen zoals pipelining vermogen , instructiesets , meerdere cores en micro- architectuur hebben een directe invloed op snelheid testen . Hoewel deze variabelen bijdragen aan de snelheid , bepaalde programma's en toepassingen aanzienlijk invloed op de resultaten . Programma's en toepassingen vereisen een bepaald verwerkingssnelheid en voldoende geheugen om te draaien , hoe meer programma's die actief zijn en in het geheugen geladen zijn , hoe meer het van invloed op de prestaties van de processor
Memory
.

RAM ( Random Access Memory ) beïnvloedt ook de snelheid van de processor . Verwerkers kunnen hun werk goed te doen als RAM is geoptimaliseerd voor het systeem . Als er weinig RAM-geheugen of geheugen beschikbaar voor programma's en gegevens worden opgeslagen , de snelheid van de processor te lijden door het hebben vaker toegang tot de gegevens . Hoe meer geheugen er is , hoe sneller de processor kan ook krijgen . Logisch , het is een verspilling met een high - speed processor zonder gebruik te maken van RAM om zijn volledige potentieel .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·De Beste Desktop PC Speakers 
·Hoe Hook Up hoofdtelefoon in W…
·Hoe te Monitor Speakers active…
·Hoe te printen op twee printer…
·Hoe een Eszet Computeren toets…
·Hoe maak mijn Bamboo tablet We…
·Hoe de microfoon activeren op …
·PC Mouse Alternatieven 
·Hoe controleert de snelheid va…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB -printer in Windows 
·Hoe het opzetten van een Server Farm 
·Hoe te Hibernate uitschakelen Wanneer Ge…
·Hoe de Touchpad voor een Acer Travelmate…
·Hoe maak je een Intel 242 Contact Slot P…
·Hoe te printen Tape verwijderen 
·Hoe kan ik werken op een Asus Z7100V Pro…
·Hoe de Screen Orientation 
·Moisture Control Strategies for Data Cen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com