Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe te licht voor een webcam
Een webcam is vergelijkbaar met een video-of fotocamera in dat het vereist een minimale hoeveelheid licht om de beste videobeeld vast te leggen . Terwijl de gewone verlichting zou kunnen dienen voor een ongedwongen video chat , als je wilt de best mogelijke kwaliteit , u moet dezelfde methoden die worden gebruikt om scènes voor een video-of fotocamera verlichten in dienst . Fotografie items uit een camera winkel of afdeling camera elektronische winkel zal evenals nodig wat voorraden die gewoonlijk worden aangetroffen in de meeste huizen . Wat je nodig hebt Goedkope 3 statieven
3 foto reflectoren , 8 - inch diameters
Maskeertape
Meetlint
3 gloeilampen , 75 watt
Toon meer instructies < br >
1

Teken de gordijnen of sluit de gordijnen op elke Windows in de ruimte waar de webcam wordt gebruikt . Wentel alle lichtbronnen die zijn op , bijvoorbeeld , een tv , weg van de webcam , zodat de lens van de webcam 's geen verblinding niet zal krijgen .

Stand 2 in de voorkant van uw computer monitor op de normale afstand dat u in staat stelt om het scherm duidelijk te zien . Markeer deze positie op de vloer met een stukje plakband .
3

Schroef een foto gloeilamp reflector op het statief schroef aan de bovenkant van het platform van een van de drie statieven . Herhaal deze procedure met de andere twee reflectoren en de andere twee statieven .
4

Stand twee van de statieven aan weerszijden van de computer bureau of tafel die de monitor en de webcam zit op . Breng de twee statieven zodat zij zelfs met elkaar .
5

Meet de afstand van een van de reflectoren op de band met een meetlint . Dit zal de "key licht. " Zijn Beweeg het statief de andere reflector direct terug tot zijn afstand tot de band twee keer die van de andere reflector . Dit zal de " vulling licht . " Zijn

Stand 6 op de band . Draai de reflector op elk statief zodat het wijst naar je hoofd . Schroef een gloeilamp in elk reflector. Steek de stekker van elke reflector in een stopcontact .
7

Stand van de derde statief op de band . Beweeg het statief weg van de webcam zodat de afstand tot de band is gelijk aan die van de "fill light . " Dit statief zal de " back light . "
8

Steek de stekker van de reflector op het statief in een stopcontact te zijn . Schroef in een gloeilamp . Staan op de band en het gezicht van het statief . Draai de reflector , zodat het naar u toe .

Turn 9 op alle van de lampen in de drie reflectoren . Staan op de band en het gezicht van de webcam . Richt de lens van de webcam bij jou . U kunt nu starten een webcam video programma met de zekerheid dat uw afbeelding goed wordt verlicht .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een Gigaware micro…
·Hoe te Camcorders verbinding m…
·Gebruik van een FireWire -poor…
·Hoe te verbinden de Logitech X…
·Voordelen & Nadelen van een Co…
·Hoe maak je een seriële kabel…
·Hoe vindt Wat Audio Driver is …
·Hoe kan ik een 8600 GTS op een…
·Wat zijn biometrische apparate…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat Transfer Mode kunt gegevens van een …
·Hoe maak je een PS2 Game Mod op een PC 
·Hoe naar Mount een projector aan het pla…
·Hoe maak je verbinding een HP DV6628US e…
·Wat is een dvd- lezer 
·De effecten van de Mis- Bedrading Cat 5 …
·Wanneer is het tijd om een nieuwe comput…
·Hoe Hook Up een Sound Blaster geluidskaa…
·Hoe je RAM -modules te verwijderen van m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com