Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Computer Uitvoermodus geluid via HDMI
High - Definition Multimedia Interface ( HDMI ) is ontwikkeld in 2002 specifiek voor digitale video en audio naar high - definition televisies in een enkele kabel te sturen . Het videogedeelte van het formaat maakt gebruik van digitale video-interface ( DVI ) , die werd ontwikkeld in 1999 om video te sturen naar computerschermen . Als meer fabrikanten beschouwd HDMI aan de standaard aansluiting zijn, computerfabrikanten gestart met HDMI-poorten in plaats van DVI-poorten voor monitors . Sound is optioneel op een computer HDMI-uitgang . De videokaart

Videokaarten voornamelijk voorwaarde visuele signalen voor weergave op een beeldscherm . Ze variëren sterk in opties en prijzen , variërend van een enkel composiet video-uitgang voor minder dan $ 100 tot een complex geheel van input en output videoformaten die kosten goed in de duizenden dollars voor professioneel gebruik . Het toevoegen van een audio -optie verhoogt de prijs en is niet nodig voor toepassingen waarbij de operator kan audio kwaliteit bepalen van normale luidsprekers van de computer . Zo weinig computergebruikers daadwerkelijk de audio -functie nodig hebt , fabrikanten meestal niet onder de audio- optie HDMI in videokaarten voor personal computers .
Audio Routing

Sound
in persoonlijke computers loopt via de geluidskaart voor het conditioneren en routing . De meeste computer -toepassingen route analoog geluid om de luidspreker of hoofdtelefoon aansluitingen alleen bestemd voor de bediener . De meeste home computer geluid opties omvatten niet de meest uitgebreide formaten vanwege de zeldzame gevallen dat de exploitanten moeten een hoge kwaliteit of gedigitaliseerde geluid , zoals in een home entertainment-systeem aantrekkelijk zou zijn . Ook personal computer luidsprekers zijn meestal klein en niet nodig om een hoog volume te produceren .
Toevoegen HDMI Audio

Het toevoegen van audio naar uw computer HDMI -uitgang vereist het veranderen van de videokaart naar een die audio ondersteunt . Je kunt het niet met software of wijzigingen in de programmering . De geluidskaart moet ook compatibel zijn voor de applicatie -opties in de videokaart , dus je kan nodig zijn om deze ook te veranderen . In het proces , moet u de aansluitingen te verwijderen op uw computer speakers en koptelefoon en hebben alleen de audio-uitgang op de HDMI-poort , die een programmering veranderen om het weer op de speakers .
Computer DVD Spelers

Veel gebruikers
neem aan dat omdat een computer een dvd -station zal het automatisch route zijn audio op de HDMI -poort . Maar de DVD drive bedient meer om programma's uit schijven en opslaan van informatie over opneembare discs voor draagbare geheugen te laden . Hoewel je films op kunt spelen en luisteren naar het geluid van de luidsprekers of hoofdtelefoon , kunt u alleen gebruik maken van de HDMI-poort voor de video . Hoewel kunt u route computer audio in uw home entertainment-systeem , een betere optie is om een DVD-speler kopen met een HDMI- optie die beter geluid geeft met minder moeite .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Wat is het verschil tussen DVD…
·Hoe Computer Microfoon Jacks L…
·Hoe het opzetten van een tv-tu…
·Hoe maak je verbinding een Mik…
·Geen geluid via de HDMI-kabel …
·Hoe kan ik een Sony Vaio Touch…
·Hoe maak je een computer verbi…
·Hoe te Overclock een 8800 GTS 
·Hoe te streamen van video op e…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik de gegevens van mijn externe …
·Hoe de Screen Connection voor een Dell I…
·How to Get Game Saves vanaf een computer…
·Compaq 6710B SD Reader Ontbrekende 
·Hoe te GPO's met Windows Installer Apply…
·Soorten Printer USB aansluitingen 
·Hoe kan ik een laptop op Layaway 
·Hoe maak je een flatbed scanner Probleme…
·Hoe de BIOS resetten op een Dell Vostro …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com