Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe naar In - Line opnemen van een USB Audio Adapter
Opname in - lijn met een USB audio-adapter biedt een aantal sonische en bedradingsconfiguratie voordelen ten opzichte van het direct opnemen in een computer . Ontworpen voor analoog - naar-digitaal overdracht aan opnameprogramma's vaak voorzien van het apparaat , zijn USB- audio -adapters gebruikt om LP platen, tapes , stem en muziekinstrument opnamen opnemen . Het belangrijkste voordeel van USB- audio -adapters is de bypass van de ingebouwde geluidskaart van de computer , die meestal van onvoldoende kwaliteit is om acceptabele opnamen te verkrijgen zonder vervorming en andere ongewenste ruis . Veel adapters beschikken ook over verschillende soorten ingangen niet normaal gevonden op computers , het vereenvoudigen bedrading , waardoor passieve adapters en zorgen voor een goede verbinding . Wat je
opname software nodig
Aansluitkabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Definieer het type opname dat u wilt bereiken met uw computer en kies een USB audio-adapter aan uw behoeften . Specifieke adapters zijn vervaardigd voor muziekinstrumenten , microfoons , tape of LP opnames en zal de nodige ingangen geschikt voor die algemeen gebruikt voor het doel . Voorbeelden hiervan zijn : . XLR -aansluitingen voor microfoons , 1/4-inch stekkers voor muziekinstrumenten en RCA- stekkers voor bandopnames en draaitafels kopen van 2

Installeer de adapter opname- software op uw computer door het volgen van de instructies . Als software niet is inbegrepen , gratis open - source of goedkope commerciële opname programma's zijn beschikbaar online of bij uw computerleverancier .
3

Steek USB-stekker van de adapter in een vrije USB- poort van de computer . De computer herkent het apparaat en waarschuwen u wanneer het klaar is voor gebruik . Als de adapter niet automatisch wordt geïnstalleerd of de computer niet in slaagt om het te herkennen , raadpleeg dan de gebruiksaanwijzing van de adapter voor installatie-instructies .
4

Open de opname-software en sluit het apparaat op te nemen uit in de juiste ingang aansluiting op de adapter met uw bestaande aansluitkabels . Aansluitkabels zal variëren , en je kunt ze op uw elektronica retailer kopen als vermist . Als u niet zeker bent van het type kabel , raadpleeg dan de gebruiksaanwijzing van het apparaat , bezoek de website van de fabrikant of neem contact op met uw leverancier .
5

Open les van de opname- software , snelstartgids of menu te helpen voor een opnemen primer en een test opname . Dit wordt normaal bereikt door op de "record " knop op de software- scherm , het afspelen van een muziek- monster van uw platenspeler , cassettespeler of muziekinstrument en het aanpassen van de opname niveaus volgens de aanbevelingen van de softwarefabrikant .
6

Speel de opname en luister geluidskwaliteit , het maken van de nodige aanpassingen en het uitvoeren van de test opnieuw indien nodig. Wanneer het geluid is bevredigend , begint de opname van de opnamesessie .
7

Luister naar de voltooide opname . Als het goed is , de naam van de opname , opslaan in het formaat van uw keuze en plaats in een map op uw bureaublad of andere toegankelijke computer gebied . Voorkomende opname- indelingen zijn WAV en MP3 .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een Bluetooth Dong…
·Hoe maak je een nieuwe vervang…
·Hoe maak je verbinding Een key…
·Wat is het verschil tussen Man…
·Hoe een EasyCap Problemen 
·Over printerdeling 
·Wat is een laptop verbinding C…
·Hoe Fix I /O -fouten 
·Hoe te Geluid Monitoring insch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het moederbord vervangen de Dell Ins…
·HP Deskjet F2240 Specificaties 
·Structuur van het geheugen Computer 
·Hoe te vertellen als u een 2.0 USB 
·Hoe te schrijven naar een CD in Windows …
·SSD en Slow Boot Na herconfigureren Moed…
·Hoe maak je een mini notebook computer K…
·Hoe maak je een opstartbare OS X -hulppr…
·Wat is een Network Router ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com