Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een Flash Drive Onherkenbaar Malfunction Fix
USB flash drives worden gebruikt voor het uitvoeren en de overdracht van grote hoeveelheden gegevens in een kleine en makkelijk mee te nemen apparaat . Als uw computer geeft een foutmelding dat de flash drive is onherkenbaar wanneer u probeert om gegevens van of naar het apparaat , betekent dit dat uw schijf moet opnieuw worden geformatteerd . U kunt eenvoudig opnieuw formatteren van de schijf met behulp van de opmaak optie die door het besturingssysteem van uw computer . Instructies
1

Maak de USB -stick uit de computer en sluit hem in een vrije USB -poort op een andere computer . Controleer om te zien of de flash drive correct werkt op de tweede computer , die aangeeft het probleem is met de USB-poort op de eerste computer en niet de flash drive zelf . Kopen van 2

Steek de stick terug in de originele USB- poort als wordt de schijf niet herkend in een tweede computer . Klik op de Windows "Start ".
3

Kies de " Control Panel " optie en blader door de lijst met opties en klik op ' Systeembeheer '. Dubbelklik op de eerste optie die in het nieuwe menuscherm label verschijnt " Computerbeheer . "
4

Blader omlaag door de opties in het rechterpaneel van het nieuwe venster dat verschijnt en klik op de " + " teken naast het item met het label " Schijfbeheer . " Zoek de naam van de USB-stick in het midden van het venster en klik met de rechtermuisknop . Klik op de optie genaamd " Format ... " uit het menu dat verschijnt .
5

Wacht op een doos om pop-up met de vraag of u de schijf wilt formatteren en klik op " Yes . " Kies de optie gelabeld als "NTFS " uit het drop-down menu . Klik op "Start Format . "
6

Ga terug naar het Control Panel zodra het formatteren volledig is voltooid . Klik op " Device Manager . " Klik op " Doorgaan" als uw besturingssysteem opent een nieuw venster met de vraag welke actie u wilt nemen .
7

Klik op het plusteken naast de " Universal Serial Bus Adapters " optie om te brengen een nieuwe menu . Klik met de rechtermuisknop op de USB- poort die u gebruikt en kies " Stuurprogramma bijwerken . " Wachten voor de bestuurder om het downloaden te voltooien en dan proberen om de USB-stick weer te gebruiken .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een Bootable XP Fl…
·Hoe kan ik een Kingston Flash …
·Hoe Vista installeren op een U…
·Hoe maak je een USB-stick form…
·Hoe een bestand met Vista met …
·Kan ik een Kingston DTI512 Fla…
·Hoe kan ik iTunes Songs Overdr…
·Flashgeheugen Vs . Hard Drive 
·Hoe te Expand My Computer Memo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf Fast Recove…
·Hoe om uw laptop Ram geheugen upgraden 
·Wat voor soort inkt voor Epson NX400 ? 
·Hoe maak je een USB -poort Toegang Via S…
·Aanwijzingen voor het instellen van de B…
·Hoe maak je een cd converteren naar een …
·De Dell Latitude D600 Is Getting Geen st…
·Hoe kan ik dit oplossen een HP Laserjet …
·Mijn Touchpad Scroll Is Stuck 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com