Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe om bestanden te downloaden naar USB Flash Drive
Een USB -stick is een draagbaar opslagapparaat dat u toestaat om bestanden op te slaan van verschillende formaten ( bijvoorbeeld tekst , MP3 ) . De schijven worden geleverd in een verscheidenheid van het geheugen maten en kan nu maximaal 256 GB aan data , wat een grotere opslagcapaciteit dan sommige computer interne harde schijven. Ze zijn cross-platform opslagapparaten wat betekent dat ze kunnen gebruikt worden op zowel pc's en Macs . Ongeacht het besturingssysteem dat u gebruikt , het downloaden van bestanden op een USB flash drive is een eenvoudig proces . Instructies
PC Register Home 1

Sluit de USB-stick aan op een lege USB poort op uw computer . Afhankelijk van uw computer , kunnen er USB -poorten aan de achterkant , zijkant of voorkant . De flash drive kan ook worden aangesloten op een externe poort hub -apparaat . Zodra je het aansluit , zal de computer automatisch herkennen als een verwijdering apparaat . Kopen van 2

Dubbelklik op 'Deze computer' op het bureaublad . Je moet het pictogram van uw USB flash drive 's samen met andere verwijdering apparaten op uw computer vermeld zien .
3

Dubbelklik op het pictogram van de flash drive aan het venster flash drive te openen en onthullen de inhoud opgeslagen op het. Zoek het bestand dat u wilt downloaden naar de flash drive vanaf de huidige locatie op uw computer en klik met de rechtermuisknop . Klik op 'Kopiëren'.
4

met de rechtermuisknop op een lege plek op het raam flash drive en klik op " Plakken " om het bestand naar de stick te downloaden .
5

Sluit de flash drive als u klaar bent . Klik op de " Hardware veilig verwijderen " icoontje in het systeemvak . Een nieuw venster wordt geopend . Linkermuisknop op de flash drive en klik op "Stop . " Er zal een bericht verschijnen dat aangeeft dat het veilig is om het apparaat van de computer te verwijderen . Koppel de USB -stick uit de computer ( of externe hub ) .
Mac-gebruikers
6

Sluit de USB-stick aan op een lege USB poort op uw computer . De computer zal het apparaat automatisch herkennen en het bijbehorende pictogram op het bureaublad .
7

Dubbelklik op het pictogram van flash drive op het bureaublad om het venster te openen en onthullen de inhoud van het.
< br > 8

Zoek het bestand dat u wilt downloaden naar de flash drive van de locatie waar u deze hebt opgeslagen op uw computer en klik met de rechtermuisknop . Klik op 'Kopiëren'.
9

met de rechtermuisknop op een lege plek op het raam flash drive en klik op " Plakken " om het bestand naar de stick te downloaden . Sluit het venster flash drive wanneer u klaar bent en sleep het pictogram van flash drive naar de prullenbak kan op een veilige manier uit te werpen uit de computer .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een Portable App v…
·Hoe is het opgeslagen op een F…
·Hoe te Downloads Opslaan om ee…
·Hoe te Documenten Zet op een F…
·Hoe meer Life Get Out van een …
·Hoe maak je een Flash Drive He…
·Hoe je foto's overzetten vanaf…
·Hoe maak je een 1GB Memorex Tr…
·De Transfer Speed ​​voor een U…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Waarom heeft een HP Adapter Get Hot ? 
·Afdrukken in kleur Met de HP Laserjet 30…
·Hoe te KVM Transfer naar VMware 
·Waar is de HP Officejet D135 Log File ? 
·Soorten plastic Printers 
·Een vergelijking van de Portable Solar P…
·Hoe je Mashups Songs maken op een iPad 
·Aanbevolen Geheugen voor een Gigabyte GC…
·Het verschil tussen Vellenoffset & Flatb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com