Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Repair Tools voor een Sony USB Flash Drive
USB -apparaten voor massaopslag zijn zeer nuttig voor het houden van belangrijke bestanden met u op de weg. Hoewel deze apparaten zijn over het algemeen zeer betrouwbaar , als u gegevens of een slecht werkende bestandssysteem op de flash drive hebben beschadigd , kunnen ze onverwacht gedragen of niet langer de functie helemaal. Hoewel deze problemen frustrerend kan lijken , zijn er verschillende software tools die u kunt gebruiken om een defecte Sony USB Flash drive repareren . Windows Foutcontrole

De Windows Error checker is een standaard onderdeel van het Windows- besturingssysteem die verwijderbare schijven kan scannen op fouten die data corruptie kunnen veroorzaken . Om deze fout checker uitvoeren , sluit u het apparaat aan op de computer en open vervolgens ' Deze computer ', selecteer het rijden van de " Verwisselbare schijven " lijst en klik met de rechtermuisknop . Van de sub - menu, selecteer "Eigenschappen " en selecteer vervolgens " Tools" uit het nieuwe venster dat verschijnt . Aan de bovenkant van het venster ziet u een knop die zegt " Nu controleren " onder zie " foutcontrole . " Windows automatisch te scannen en eventuele fouten die de prestaties van uw schijf .
Flashgeheugen Toolkit

De Flashgeheugen Toolkit is een gratis programma dat is ontworpen om te diagnosticeren en repareren van grotere problemen met de flash drive . Dit programma zal controleren op slechte clusters en kan ook file recovery diensten te verrichten . Dit programma is gratis beschikbaar vanaf de officiële Flashgeheugen Toolkit website . Eenmaal gedownload , kunt u het hulpprogramma te starten vanuit het menu 'Start' , en zodra je de stick op de computer aansluit , kunt u de reparatie functie die u wilt gebruiken .
schijf formatteren Tool

De schijf formatteren Tool is een andere Windows standaard instrument dat kan worden gebruikt als u problemen hebt met uw USB-drive . Echter, dit is een laatste redmiddel , als het formatteren van uw flash-drive zal zich te ontdoen van al haar inhoud . Als u besluit om verder te gaan met deze tool , sluit uw flash drive , ga naar "Mijn Computer " en klik met de rechtermuisknop op uw Sony USB flash drive . Kies "Formatteer My Drive " om alle fouten uit het apparaat te verwijderen en alle inhoud te wissen .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe te wissen van een 2Gb Cruz…
·Hoe een Undetected Flash Drive…
·Hoe te Off Run van een Flash D…
·Hoe kan ik een map van Outlook…
·Hoe je verloren gegevens te he…
·Hoe maak je een Flash Drive Bo…
·Hoe te Opgeslagen bestanden te…
·Kun je Run Linux Off van een F…
·Hoe partitie een Flash Drive 
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe je Toshiba koelVentilators Clean 
·iMac Parallels en Opknoping Problemen 
·Hoe maak je een Phillips DVDRW 8631 Prob…
·Hoe te openen een stick op Windows Vista…
·Hoe maak je een computer harde schijf wi…
·Wat zijn de Vier Wijzen Input Devices ? 
·Hoe te Ondergelopen Cell batterijen Test…
·Hoe maak je een gebarsten Computer Scree…
·Hoe maak je een PC Hard Drive Wipe Clean…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com