Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe te herstellen van een geformatteerde Flash Drive
Een flash drive , ook wel een " thumb drive , " is een extern opslagmedium voor back-up doeleinden . Het is meestal klein , alleen de grootte van je duim , en is ideaal als je moet voeren rond bestanden zonder dat u uw computer brengen . Wanneer uw flash drive per ongeluk geformatteerd is , kan het moeilijk zijn om bestanden te herstellen , tenzij je speciale software te gebruiken om het voor je doen . Schijf formatteren is het proces van voorbereiding van de bestandsstructuur van een schijf , waardoor het beschikbaar voor het schrijven van nieuwe gegevens . Instructies
1

Open een webbrowser en zoek naar " recovery software " waarmee je verwijderde flash drive bestanden te herstellen . Voorbeelden van recovery software zijn " Pro Data Doctor " en " Recover verwijderde bestanden 3 . " Kopen van 2

Download het programma en sla het op een lokaal station op uw computer . Voer het programma te installeren . Herstart de computer indien nodig .
3

Steek de stick in een USB- poort van uw computer . Wacht tot de computer om u te vragen dat het apparaat is herkend . U ziet dan een kleine " groene pijl " icoon op het "System Tray ", gelegen aan de rechterbenedenhoek van het scherm . Als de computer niet in slaagt om het apparaat te herkennen , koppelt u de flash drive en sluit deze opnieuw Als dit niet werkt , sluit u de stick in een andere USB-poort .
4

Start de recovery software en kies uw flash drive als de " Recovery bron , " of iets dergelijks . Blader door de locatie van de flash drive en volg de instructies op het scherm als je gaat langs het herstelproces .
5

Verwijder de flash drive goed uit de computer . Klik met de rechtermuisknop op het USB- pictogram op de taakbalk en klik op " Remove Hardware . " Wanneer de computer vraagt ​​u dat u de flash drive kan verwijderen , koppelt u de drive uit de USB -poort .
6

Controleer de inhoud van uw flash- drive en zien of de bestanden die u nodig hebt met succes werden teruggevonden . Steek de stick terug in en ga naar uw " verwisselbare schijf . " Klik op ' Start' en vervolgens ' Deze computer '. Klik met de rechtermuisknop op de verwisselbare schijf en selecteer 'Open' uit de opties .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een USB-stick gebr…
·Hoe maak je een Flash Drive Bu…
·Hoe controleer ik een Flash Dr…
·Hoe maak je een USB-stick te g…
·Hoe kan ik een Sony UX180P Laa…
·Hoe USB Flash Drive gebruiken …
·Hoe maak je een USB-drive Flas…
·Hoe werkt een flashdrive voor …
·Hoe een bestand opslaan op een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Novatel 2352 Unlock 
·Hoe de display Adapters Verander op een …
·Hoe de Liquid Crystal Display -scherm Ge…
·Compaq Presario 4784 Specificaties 
·Mijn Inspiron 6400 kan niet worden inges…
·Hoe om bestanden te herstellen van een e…
·Een Bluetooth- verbinding tot stand gebr…
·Hoe te herstellen E Drive 
·Hoe maak je een Secure Digital Laptop Ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com