Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe je Boot Flash Drive maken van ISO
In staat zijn om uw computer te booten van een USB flash drive is van vitaal belang voor mensen die niet beschikken over een cd /dvd-station . Dit zal toelaten om nieuwe besturingssystemen installeren en uitvoeren van programma's vanaf de flash drive . Als u al een ISO -bestand dat je van plan was om te gebruiken als de bootable programma hebt , kunt u nog steeds gebruiken . Dit betekent dat u niet aan de ISO-bestand branden op een schijf , bespaart tijd en lege schijven . Steek uw USB-stick in de computer en het booten . Wat je nodig hebt
Flash drive
ISO-bestand
ISO mount software
Toon Meer Aanwijzingen

Download 1 en installeer een ISO- montage -programma . Er zijn veel verschillende virtuele schijf programma's die er zijn , en alle van hen werken heel goed . Sommige zijn gratis en sommige kosten een paar dollar . Zelfs de vrije degenen werken uitzonderlijk goed .

Klik 2 op de ISO- montage software en vervolgens het systeemvak en een nieuw venster zal verschijnen . Blader naar je ISO-bestand en selecteer het. Klik op " Open" en het zal vrijwel worden gemonteerd . Klik op de ISO- montage -software opnieuw en je zult de stationsletter van uw nieuwe virtuele schijf te zien .
3

Steek uw USB-stick in de computer . Open een command prompt venster , type in " diskpart " en typ " list disk ". Een lijst van uw beschikbare schijven zal worden gepresenteerd . Zoek de een dat is de grootte van uw flash drive . Er zal een schijf nummer naast het zijn . Onthouden. Typ " select disk # " en vervang de # met schijf nummer van uw flash drive . Typ in " schone " en de flash drive wordt leeggehaald .

Type in " create partition primary" en uw flash drive 4 zal worden gepartitioneerd . Typ " select partitie 1 " gevolgd door " actief . " Vervolgens , type in " format fs = fat32 " en " toe te wijzen. " Typ " exit " om het opdrachtpromptvenster te sluiten
5

Open een nieuw command prompt venster en typ " xcopy d : \\ * * /s /e /fe : . \\ " . Kopiëren de ISO image naar de USB flash drive . De " d " in de opdracht is de virtuele drive letter . De " e " is de letter flash drive . Zij kunnen afwijken op uw computer te zijn , dus double-check en typ in de juiste letter . De eerste letter moet uw virtuele schijf en de tweede moet men de letter flash drive te zijn . Zodra het kopiëren is voltooid , start u de computer .
6

Druk op de toets " F2 " zodra u uw computer fabrikant logo . Dit zal u brengen in de " BIOS -instellingen . " Het BIOS van de computer is de firmware die detecteert en controleert uw computer hardware . Navigeer naar " Boot Order" en markeer " USB Device . " Druk op de toets " F6 " tot "USB Device" wordt verplaatst naar de top van de lijst , of zegt "1st Priority . " Druk op de toets " F10 " om de instellingen op te slaan en uw computer wordt opnieuw opgestart vanaf uw flash drive .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe kan ik decoderen een wacht…
·Zal Magneten Affect een Flash …
·Hoe om bestanden te verwijdere…
·Hoe kan ik iTunes installeren …
·Hoe een Compact Flash Drive Ge…
·Hoe te besparen op een Flash D…
·Hoe te Device Drivers installe…
·Hoe Vista installeren op een U…
·Hoe te starten vanaf een flash…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·SD Vs . SDHC Memory 
·Hoe een HP notebook Koel 
·Hoe de beeldkwaliteit op een Dell comput…
·Hoe de BIOS wijzigen voor nieuwe geheuge…
·Hoe je het moederbord vervangen op een G…
·Hoe te verwijderen van de Back Art Van e…
·Hoe maak je een Compaq Presario C700 Pro…
·Hoe maak je een Flash Drive Fix Als het …
·Wat is een geluidskaart of een geluidska…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com