Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe kan ik Antivirus Uitvoeren vanaf een Flash Drive
Het runnen van een antivirus software programma rechtstreeks vanaf uw flash-drive kunt u de software vrijwel overal mee naartoe nemen en reinig elke geïnfecteerde computer . Omdat veel USB flash drives omhoog van twee gigabyte kan houden , biedt dit voldoende ruimte om antivirusprogramma's die vereisen vaak niet meer dan tussen de 10 en 80 megabytes aan vrije ruimte te houden . Wat je nodig hebt
Antivirussoftware
USB flash drive
Toon Meer Aanwijzingen
1

Navigeer naar een computer software website die vrije software en downloads biedt , zoals PC World , Softpedia , CNET Download of PC Magazine ( zie bronnen ) . Ga naar de sectie "download " van de site . Selecteer de categorie " antivirus " of typ " draagbare antivirus " of " antivirus " in het zoekvak van de site . Beoordelen de beschrijvingen van de antivirus software vermeld . Kijk voor een antivirus software die zichzelf omschrijft als " portable " of " lichtgewicht . " Bijvoorbeeld , ClamWin Portable door PortableApps.com vereist slechts ongeveer 10 megabytes aan vrije ruimte op een USB flash drive . Andere antivirussoftware klein genoeg voor een flash drive bevat Avast Free Antivirus , Kaspersky Virus Removal Tool en Malwarebytes ' Anti - Malware . Kopen van 2

Klik op de " Download " link op de gratis antivirus software die u kiest . Sla het " exe " installatiebestand op de harde schijf van uw computer .
3

Plaats een flash drive in een vrije USB poort op uw computer . Dubbelklik op het "exe " installatiebestand van de antivirussoftware . Klik op " Next " op het " Installation Wizard" scherm . Klik op de knop " Overeenkomst " te stemmen met de licentie- overeenkomst termen . In de sectie " doelmap " , klik op " Bladeren . " Klik op de stationsletter van uw USB flash drive en klik op "OK . " Klik op " Next " om het installeren van antivirussoftware op uw flash drive . Wacht tot het installatieproces te voltooien .
4

Steek uw USB -stick op elke computer waarop u de antivirussoftware uit te voeren . Open het "Deze Computer " of venster " Computer " . Zoek de " Apparaten met verwisselbare opslag " sectie en dubbelklik op de letter van uw USB flash drive om het te openen .
5

Dubbelklik op de naam van de map op uw flash drive die het bevat antivirussoftware . Kijk voor de " Application " file icon . U kunt het juiste pictogram te identificeren door te kijken naar het woord " Application " in de kolom "Type" .

Dubbelklik op "Application " icoon 6 van de software om het te lanceren . Selecteer de primaire " C : " drive van de computer , indien nodig. Klik op de "Scan " of "Start" knop om de antivirus draaien . Wacht tot de software om het scannen van het systeem af . Bekijk de resultaten van de scan, de meeste antivirus programma lijst en selecteer de knelpunten en virusinfecties automatisch . Laat de standaard , gecontroleerd problemen en klik op de " verwijderen " of " delete" knop om virussen uit het systeem te verwijderen . Sluit de antivirussoftware .
7

Klik op de " Hardware veilig verwijderen " icoontje in de taakbalk naast de systeemklok . Klik op de " Eject " optie naast de naam van uw flash drive . Wacht tot het bericht verschijnt je te vertellen dat het veilig is om de hardware te verwijderen . Verwijder de USB-stick uit de computer .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe partitie een Flash Drive 
·Hoe kan ik foto's te kopiëren…
·Zo plaatst u een SanDisk Cruze…
·Hoe te downloaden van een Flas…
·Hoe Songs opslaan op een USB F…
·Hoe kan ik mijn beschadigde Fl…
·Hoe maak je een lege File Syst…
·Wat is een Flash Drive & Haar …
·De nadelen van een USB Flash D…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Correlatie berekenen Met een TI 8…
·Hoe te verwijderen en vervangen Dell Ins…
·Hoe een printer te hechten aan een draad…
·HP Pavilion Media Center M8120N TV PC Fe…
·MacBook versus Asus PC 
·Hoe te luisteren naar een audio-cd op ee…
·Hoe de oriëntatie wijzigen op een Fujit…
·Creative Webcam Effecten 
·Hoe de video Get Van Mijn TV naar Deze c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com