Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe je Wireless Network Settings Met behulp van een USB-flashdrive installeren
Het opzetten van een draadloos netwerk krijgt ontdoen van overbodige draden en kabels . Installeer netwerkinstellingen met een USB flash drive voor eenvoudige installatie en gebruiksgemak . Nu dat u hebt ingesteld en verbonden alles voor uw thuisnetwerk met behulp van een USB -apparaat maakt het gemakkelijk om de instellingen voor het netwerk te installeren . USB flash apparaten dienen hetzelfde doel als de diskette deed . Instructies
1

configureren en beveiligen van uw netwerk . Klik op de knop "Start " en selecteer " Alle programma's . " Klik op " Accessoires ", " Communicatie " en vervolgens " Wireless Network Setup Wizard . " Klik op " Next " en typ een naam voor uw netwerk in de netwerknaam ( SSID ) in. Kies " Automatisch toewijzen van een Network Key " om een ​​sleutel te beveiligen voor uw netwerk . Klik op " Gebruik WPA-encryptie " om WPA-codering toekennen . Selecteer " Next" om naar de volgende stap op de installatiewizard .

Transfer 2 uw netwerkinstellingen op de USB flash drive . Selecteer " USB Flash Drive (aanbevolen ) " om de flash drive te gebruiken . Selecteer " Volgende " en voeg uw flash- drive in de USB- poort van uw computer . Volg de stap -voor-stap instructies op het scherm om uw netwerkinstellingen overbrengen naar de flash drive op uw computer .
3

Volg aanwijzingen op het scherm van de wizard en verwijder de stick uit de computer . Steek de USB-stick in de USB -poort op de router en wacht tot de lampjes tot drie keer knipperen om de configuratie te voltooien met de draadloze netwerkinstellingen . Verwijder de flash drive van de router .

Transfer 4 de netwerkinstellingen naar andere computers . Steek de USB flash drive in computers op uw draadloze netwerk . Kijk uit voor de draadloze adapter op de computer tot drie keer knipperen om aan te geven op de computer heeft de configuratie aanvaard . Klik op " Accepteren " om het draadloze netwerk op elke computer aansluiten .
5

Verwijder het USB-apparaat vanaf elke computer na installatie . Steek de stick terug in de originele computer waarop de Wireless Network Setup Wizard om de netwerkinstallatie te voltooien . Volg de instructies op het scherm om de netwerkinstellingen te installeren op de computer . Klik op ' Voltooien ' om de instellingen op en afrit van toepassing .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een MP3 afspelen V…
·Hoe gebruik je een 8GB Duracel…
·Hoe snel Laad uw USB Flash Dri…
·Hoe te OSX Installeren vanaf e…
·Hoe maak je een Flash Drive Ma…
·Hoe maak je een Flash Drive We…
·Hoe te OpenOffice installeren …
·Hoe Cell Phone Pictures opslaa…
·Hoe je foto's laden op een Fla…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een PDF op een iPad 
·Hoe maak je een beeldschermadapter Upgra…
·Hoe kan ik een MacBook Air Pas 
·Labels worden gebruikt in een breed scal…
·Hoe te verbinden het Koord Van een lapto…
·Dell laptop -schermen maken gebruik van …
·Hoe maak je een tegen kopiëren schrijve…
·Hoe maak je een gezonde Driver Reboot 
·Hoe om te sparen in iWeb 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com