Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een Flash Drive maken in een bootable XP Disk
Opstarten vanaf een USB-station kunnen gebruikers het huidige besturingssysteem te omzeilen om de problemen op te lossen met de computer . Dit is handig als de computer start , maar niet in Windows op te starten na het opstarten . USB , of flash , drives hebben een aanzienlijke hoeveelheid ruimte op de Windows XP- besturingssysteem en alle software die u nodig heeft om te draaien op uw systeem problemen te houden . Echter , moet de USB-schijf die u gebruikt niet groter zijn dan 2 GB zijn als uw computer een FAT - 16 -bestandssysteem , omdat het FAT - 16 systeem wordt gebruikt om de schijf formatteren heeft een 2 - gigabyte beperking. Wat je nodig hebt
Pre - installatie omgeving software ( zie bronnen ) op Windows Server 2003 SP1 ( zie bronnen ) op Windows XP installatie -cd
flash drive ( 2 gigabyte ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen

Download pre - installatie omgeving software ( zie bronnen ) en het service pack voor Windows Server 2003 1 . . Installeer de pre - installatie software door te dubbelklikken op het pictogram om het installatieprogramma uit te voeren kopen van 2

Maak een map met de naam " SRSP1 " op de C : \\ schijf door rechts te klikken op het raam en het kiezen " Nieuw" en "Map ".
3

Hernoem de Server 2003 SP1 -bestand van Windows door met de rechtermuisknop te klikken op het bestand en kiezen voor " Naam wijzigen . " Hernoem het bestand " wsp1.exe " ( zonder aanhalingstekens ) .
4

Open de opdrachtprompt door te klikken op het menu Start en te kiezen voor " Accessoires" en " Opdrachtprompt . "
< Br > 5

Wijzig de map in de map waar de " wsp1.exe " bestand staat met de Change Directory ( CD ) commando . Als de map op de C : . \\ Schijf in een map met de naam " downloaden ", typ dan " cd download " ( zonder aanhalingstekens ) op Twitter

Type 6 " wsp1.exe - x " te Pak de bestanden . Klik op " OK " om de bestanden uit te pakken in dezelfde map als de wsp1.exe .
7

Wijzig de map in de " i386 " map gecreëerd door de bestanden met behulp van de cd commando . Bijvoorbeeld : . Cd i386

Copy 8 de Setupldr.bin door het intikken van " copy Setupldr.bin c: \\ srsp1 " ( zonder aanhalingstekens ) . Ook uitbreiden van de bestanden van de ramdisk.sy_ bestand door te typen "uit te breiden ramdisk.sy_ c: \\ srsp1 " .
9

Sluit de opdrachtprompt en Windows Verkennen om ervoor te zorgen dat de ramdisk.sys en setupldr . bin bestanden en ga naar de map srsp1 eerder ( door te klikken op "My Computer" ) .

Plaats 10 van de Windows XP-cd in het station terwijl u de shift-toets op het toetsenbord om te stoppen autostart . Steek de USB-stick in de computer . Controleer de stationsletter van de USB- drive in "Deze computer . "
11

Start de pre - installatie omgeving software . Zie de onderstaande stappen voor het voltooien van het proces , afhankelijk van de aard van de software die u gebruikt .
12

Met PE Builder , verplaats de srsp1 directory naar de pebuilder3110a directory . Typ de stationsletter van het cd-station in het vak Bron . De output-box zou moeten zeggen " BartPE , " en "Geen" moet onder worden geselecteerd " Media Output . " Klik op ' Build '. Klik op " Close" op de output -venster wanneer het proces is voltooid . Open Command Prompt weer . Gebruik de cd commando om de directory te veranderen naar pebuilder3110a . Typ de volgende opdracht waar " g" is de stationsletter van uw USB-drive , " pe2usb - fg : " . Typ "Ja" om deze actie te bevestigen . Wanneer u klaar bent , drukt u op een willekeurige toets om het proces te beëindigen wanneer daarom wordt gevraagd .
13

behulp USBoot , start de software door te klikken op de 32 - bits of 64 - bits versie van het programma . Volg de aanwijzingen om Windows XP te zetten op de USB drive

.

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe USB Flash drive in DOS 
·Hoe kan ik foto's uit een Flas…
·Hoe de USB Flash Drive Format …
·Hoe maak je een 16 Gig Flash D…
·Hoe te monteren een ISO image …
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe Video opnemen op een USB F…
·Flash Drive vs Memory Stick 
·Het wijzigen van de Flash Driv…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Monitor een Web camera voor toezicht…
·Wat is een LaserJet printer 
·Hoe muziek synchroniseren naar een SD -g…
·Hoe een Umlaut op een Mac gebruiken 
·Hoe Vergelijk Modellen van Notebooks 
·Hoe kan ik een Dell 922 Printer Ink Cart…
·Hoe maak je een 1TB 7200RPM SATA 6.0 Gb …
·Dell- laptops hebben een enkele harde sc…
·Hoe te Fanout berekenen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com