Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Kunt u downloaden van foto's naar Flash Drive ?
Flash drives hebben de capaciteit om veel digitale foto's vast te houden en te helpen voltooien uw computer work- flow. Flash drives zijn kleine USB-verbinding apparaten , ook wel aangeduid als thumb drives , die kleine stokjes en opslaan van grote hoeveelheden data lijken . Met behulp van een flash drive in samenwerking met een externe harde schijf en uw computer zal helpen uw gegevens worden mobieler en veiliger . Flash Drive Opslagcapaciteit

Flash drives
bieden een eenvoudige en gemakkelijke opslag voor het downloaden van en het overbrengen van foto's tussen computers . Een flash drive biedt overal van 512 MB ​​aan opslagruimte tot ver na 75 GB --- en de technologie verandert snel als data opslag daalt in prijs. Het downloaden van beelden naar een flash drive is een eenvoudige taak en bootst de overdracht van alle gegevens toegevoegd aan een externe schijf . Een eenvoudige drag en drop methode moeten volstaan ​​voor het overbrengen van foto's op uw flash drive .
Tijdelijke Back Up voor afbeeldingen en Transfer

De flash drive biedt twee vitale functies in het digitale workflow van uw fotografie of computer werken . Een flash-drive kan dienen als een tijdelijke back-up voor afbeeldingen als u op reis bent of behoefte aan extra ruimte in een haast . Deze zakformaat drives bieden ook een goede optie voor het overbrengen van beelden van de ene computer naar de andere . Dit werkt goed als je werkt met beelden op een computer zich op uw kantoor of school en een andere computer in uw kantoor aan huis of studie . Steek de stick in de USB-aansluiting en u kunt bestanden synchroniseren van de ene bron naar de andere . Wanneer u reist , kunt u ook al uw belangrijke foto's en gegevens documenten op je te allen tijde door het gebruik van een flash drive .
Duurzaamheid van Flash Drives

Flash drives zijn ideaal voor tijdelijke opslag of overdracht , maar niet voor de lange termijn archivering . Flash drives worden doorgaans gemaakt van kunststof en kunnen gemakkelijk breken bij vallen , verpletterd of gegooid in een koffer en verdrongen te hard . De kleinere omvang leent ze ook aan het verzamelen puin en beschadiging van de aansluitpunten als de apparaten zich in zakken , zakken en portemonnees met minimale bescherming. Als je een flash drive regelmatig gebruik , de aanschaf van een kleine beschermende case of neopreen omhulsel voor het apparaat om de levensduur van de schijf te verlengen .
Permanente externe harde schijf opslag en archivering

bij het werken met beelden , het beste middel om permanente opslag is een externe harde schijf , is de volgende stap omhoog van een flash drive . Deze apparaten kunnen meerdere terabytes opslaan tegen betaalbare prijzen en zijn meer stabiel en duurzaam voor de lange termijn opslag . Als uw fotocollectie is groot , onderzoeken de verschillende archivering methoden beschikbaar voor het organiseren van uw foto's . Een combinatie van een catalogiseren programma en een specifieke map naamgeving structuur zal helpen u toegang tot uw afbeeldingen als de collectie groeit na verloop van tijd . ( Zie referentie 1 ) Als u een zware shooter , is het niet ongewoon om 500 gigabytes aan opslagruimte gegevens of meer te gebruiken een jaar . Weten waar uw gegevens worden opgeslagen is essentieel wanneer uw archief groeit tot deze grootte . Samen met de flash drive , de externe harde schijf is een verplicht stuk hardware voor uw fotografie work- flow en voegt een extra laag van bescherming als je computer uitvalt of uw flash- schijf is beschadigd .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe kan ik een MS - DOS- opsta…
·Hoe de Backup Drive gebruiken …
·Hoe kan ik foto's te kopiëren…
·Hoe kan ik een DVD Transfer na…
·Hoe kan ik een ISO installeren…
·Wat te doen als een Flash Driv…
·Hoe te kopiëren WinPE naar ee…
·Dingen om Zet op een Flash Dri…
·Hoe te herstellen van een gefo…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te boeken op de iPad downloaden 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe om eBooks te downloaden op een iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Hoe te Apps downloaden op een iPad 
  Hardware Articles
·Cooling fans zijn mechanische apparaten …
·Hoe te vervangen PC2 - 5300 met PC2 - 64…
·Hoe maak je opnieuw installeren van een …
·Hoe te downloaden AIM naar een Flash Dri…
·Hoe de RTC 1000-0232 Error Fix 
·Kleur Scanners Dat Scan 11 X 17 Document…
·Hoe te Turn Off the Keyboard Lock op een…
·Hoe kan ik een Iomega Hard Drive 500GB M…
·Hoe te detecteren cd - rom Drivers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com