Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Ik probeerde te formatteren Mijn externe harde schijf in Mac OS & Now Het werkt niet
formatteren van een harde schijf helpt voor te bereiden voor hergebruik , het uitroeien van oude gegevens die u niet meer nodig hebt of een installatie van het besturingssysteem die niet meer goed werkt . Maar als je de tijd hebt genomen om een externe schijf die is aangesloten op uw Mac formatteren , alleen om te ontdekken dat uw schijf niet meer functioneert , uw beste cursus van actie houdt in stap-voor - stap het oplossen van problemen . Verkeerd formaat

Het Mac OS geeft u de mogelijkheid om harde schijven voor gebruik formatteren op een verscheidenheid van computers en besturingssystemen , dus gewoon omdat u uw schijf geformatteerd , terwijl het werd aangesloten op uw Mac niet bedoel je wilde om het te gebruiken op die specifieke computer . Naast het ondersteunen van de Globally Unique Identifier of GUID partitionering gebruikt op Intel Macs , Apple's Disk Utility kan ook wissen , formatteren en partitioneren van harde schijven voor gebruik op een PowerPC - gebaseerde Mac of een Windows-pc . Als u ervoor kiest de verkeerde regeling voor uw voorgenomen gebruik van de schijf , kunt u problemen ondervinden , vooral als je wilt om een ​​bootable besturingssysteem te installeren op je externe schijf . Zo zal Intel Macs niet opstarten vanaf een schijf die is niet GUID geformatteerd , zelfs als de drive een geldige installatie van het besturingssysteem bevat .
Hardware Problemen

Uw drive misschien juist het hele proces van het opnieuw formatteren van het gedragen , maar dat betekent niet stoppen met falende nadat u klaar bent met het wissen van het en voordat u begint met het weer . U kunt Schijfhulpprogramma van Apple gebruiken om uw schijf te testen . Als de hardware biedt de Self - Monitoring Analysis and Reporting Technology , of SMART , harde - schijf diagnostisch protocol , zijn gezondheid - status report verschijnt in het tabblad Eerste Hulp van het Schijfhulpprogramma interface. Als je nog steeds niet zeker van de betrouwbaarheid van de schijf , kunt u het testen met een hulpprogramma van derden of betalen een technicus om het te controleren voor u .
Drive - zaak Problemen < br >

Uw harde schijf zelf kan zijn in perfecte staat en lijkt te zijn vanwege problemen met het externe geval waarin het is geïnstalleerd . Bijvoorbeeld , kan een geval met een falende stroomvoorziening maak een rit lijken alsof het niet . Als de aandrijving niet meer onder garantie of u de zaak en aandrijving afzonderlijk aangeschaft en geassembleerd de combinatie zelf , kunt u de schijf te testen , terwijl deze rechtstreeks is aangesloten op een databus op uw computer . Verwijder de schijf uit de kast en installeer het in een lege drive bay in je Mac , of een monteur doen het werk voor u als u niet weet hoe . Als u uw schijf gekocht in de zaak en de combinatie blijft onder garantie , kunt u overwegen te retourneren voor een uitwisseling of krediet, omdat het openen van de zaak kan de garantie vervallen .
Kabel Trouble < br >

slechte bekabeling
betekent slecht gegevensoverdracht . Harde schijven eisen een duidelijk pad waarlangs om informatie te verzenden en te ontvangen , en als de kabel aansluiten van uw externe schijf aan je Mac begint te falen , kan het resultaat eruit zien als een schijf kapot gaat. Als u een reserve -kabel bij de hand , sluit uw schijf geval met behulp van een andere interconnect en kijk of uw problemen verdwijnen . Evenzo, als je schijf case is voorzien van meer dan een vorm van data -verbinding - zowel FireWire en USB , bijvoorbeeld - probeer uw schijf aansluiten met behulp van een alternatieve poort . Voor de veiligheid , is het een goed idee te sluiten op uw Mac voordat u recable externe schijven .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Tekenen dat een WD externe har…
·Hoe kan ik opnieuw formatteren…
·Hoe om bestanden van de ene co…
·Hoe maak je een Maxtor externe…
·Wat kan worden opgeslagen op e…
·Wat is een externe harde schij…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe gegevens synchroniseren me…
·De beste manier om een kopie v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de grafische kaart bepalen op een co…
·Wat Is DIMM ? 
·Geforce FX 5300 Specificaties 
·Hoe maak je een Log Monitor gebruiken vo…
·Hoe de Drive Letter van een Flash Drive …
·Hoe een inkjet printer verbinden met een…
·Hoe te Firmware voor DVD Drive bijwerken…
·Hoe een muis wijzigen op een laptop 
·Wat is de Apple Command Button ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com