Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Electronic Book Readers >> Content
Sony Book Reader Vs . Kindle
De Sony Reader en de Amazon Kindle zijn draagbare apparaten voor het lezen van boeken op de weg ( hoewel ze ondersteunen ook audioboeken , muziekbestanden en verschillende beeldformaten ) . Hoewel er veel van deze apparaten op de markt , Amazon en Sony worden gezien als de meest actieve en concurrerend in deze sector , althans in Noord -Amerika . En hoewel de twee producten bieden dezelfde basisfunctionaliteit , zijn er nogal wat verschillen in hun eigenschappen . De PRS - 300 en PRS - 600

Op Sony 's low-end is de PRS - 300 . Het heeft een 5 - inch " e - ink " scherm ( diagonaal gemeten ) en 512 MB geheugen . Het kan echter geen MP3's afspelen , heeft geen uitbreidbaar geheugen en het heeft een touchscreen niet . De PRS - 600 is de volgende stap omhoog . Het heeft een 6 - inch scherm , uitbreidbaar geheugen en audio-ondersteuning . Net als de PRS - 300 , het komt in drie kleuren .
Sony 's PRS - 2121

Sony's
volgende stap is de PRS - 2121 , bedoeld om te concurreren met Amazon's Kindle DX . In tegenstelling tot de andere modellen van Sony , de 2121 heeft 3G draadloze toegang via AT & T. Met de oudere lezers , je moest fysiek bevestig de unit op een computer om toegang te krijgen tot Sony's boekhandel en bestanden . De 2121 kan boeken draadloos te downloaden . In tegenstelling tot de Kindle , maar het hoeft niet een webbrowser . Maar in tegenstelling tot de Kindle , alle Sony Readers hebben ondersteuning voor de steeds populairder wordende " ePub " formaat .
Amazon 's Kindle 2 en Kindle DX

Hoewel de originele versie van de Kindle had externe slots voor geheugenkaarten , de Kindle 2 en Kindle DX niet doen - maar ze bieden wel meerdere gigabytes aan opslagruimte . Hun draadloze toegang wordt verstrekt door Sprint , en u kunt direct toegang krijgen tot Wikipedia via deze verbinding . De DX heeft ook het grootste scherm - 9,7 inch , in vergelijking met de 7 - inch display van de PRS - 2121 . Beide units hebben dezelfde levensduur van de batterij , en beide draaien op Linux . Geen van deze producten ondersteunen WiFi .
Digital Rights Management

Het voornaamste verschil is met de eigen formaten. Alleen de Kindle hebt toegang tot Amazon 's Kindle boekhandel en lees haar AZW bestandsformaat . Deze boekhandel bevat de overgrote meerderheid van de Kindle 's retail boek inventaris , met meer dan 300.000 titels. In deze regeling worden de AZW bestanden beveiligd zijn met Digital Rights Management ( DRM ) . Omdat DRM voorkomt dat een gebruiker van het maken van een kopie van een bestand of het spelen op een ongeoorloofde apparaat , worden deze boeken technisch licentie in plaats van gekocht .
Animal Farm

Een klant eigenlijk niet " eigen " het boek , en het kan worden ontnomen , zoals in het geval van George Orwell's " Animal Farm " en " 1984 . " Hun prentuitgever - versie bepaald dat Amazon niet de rechten op de digitale versies te verdelen had en verzocht dat Amazon verwijdert de digitale versies van de Kindles van klanten die het boek had gekocht . Hoewel Sony heeft een exclusieve DRM digitale boekhandel als goed, het is nog niet gegaan naar de lengte van het verwijderen van producten op het apparaat van de klant .

Een nieuw formaat genaamd ePub is opduiken die geen DRM heeft wel zoals het AZW -formaat. Daarom kan boeken in het ePub -formaat worden verhandeld en verkocht net als een fysiek boek . De tekst wordt weergegeven in XML ( vergelijkbaar met een website tekstopmaak ) , en het wordt samengeperst in een standaard ZIP-bestand .

Previous: Next:
  Electronic Book Readers
·Hoe u uw netbook Maak een E - …
·Mijn Sony Reader kan niet word…
·Hoe te Android Market Get op e…
·Hoe je Adobe Digital Editions …
·E - Reader Informatie 
·Nook en Kindle- compatibilitei…
·Hoe te Boeken Verwijder uit mi…
·Hoe te Japanese Books on My So…
·Sony Ericcson geheugenkaartlez…
  Related Articles
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe te Scroll in Google Reader op een iP…
Hoe kan ik een boek op de iPad uploaden 
Ik kan knippen en plakken Met de iPad Bo…
Hoe maak je een Comic Book importeren om…
Hoe een PDF te zetten in een iPad Book 
Welke Boek Formaat zal een iPad Support?…
Hoe kan ik een boek Transfer Van Kindle …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
·Hoe maak je een harde schijf wissen voor…
·How to Get My SmartParts digitale fotoli…
·Hoe maak je een Bluetooth In een Eee PC 
·Hoe kan ik een defect grafische kaart te…
·Hoe het opzetten van een VGA-kaart 
·Hoe kan ik een laptop Ship Overseas 
·Hoe te Vertraagde reacties Fix met uw co…
·Hoe maak je een Key Cap op een Inspiron …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com