Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Electronic Book Readers >> Content
Lijsten van E - Reader Hardware
Concurrentie is hevig betoogd binnen de e - reader markt , en de grote merknamen in de sector bieden een uitgebreide verscheidenheid van specificaties , zorgen er is een keuze van e - readers , variërend van basis- instapmodellen tot de nieuwste , high - end draagbare multimedia-apparaten die surfen op internet en e - reader software is opgenomen . E - books worden online gekocht en direct gedownload naar het hardware -apparaat of overgedragen aan de e - reader via een Mac of pc . iPad

De nieuwste toevoeging aan de e - reader markt is Apple's iPad . Het apparaat weegt 1,5 pond en de zichtbare pagina grootte is 9,7 inch . De iPad doet veel meer dan e - boeken te lezen , maar de e - reader programma biedt duidelijke tekst en het lettertype is instelbaar . De iBooks applicatie heeft een selectie van 15.000 unieke e - books te downloaden, en de iPad ondersteunt duizenden andere titels van online retailers , dus er is geen probleem met de toegang leesmateriaal uit externe bronnen.
Kindle < br >

Amazon
begonnen met de eerste generatie Kindle in november 2007 , en de laatste versie beschikt over ingebouwde draadloze mogelijkheden , en geen behoefte aan een computer om content te downloaden . Meer dan 390.000 e - books , kranten en tijdschriften zijn beschikbaar op de website van Amazon in zijn AZW -formaat . Kindle is niet compatibel met andere e - book formaten , maar sommige bestanden, zoals . Txt kan via een USB -aansluiting om te lezen op het apparaat worden overgebracht . PDF-bestanden kunnen worden geconverteerd via afzonderlijk verkrijgbare software en lezen op dezelfde manier . De derde generatie Kindle , uitgebracht in juli 2010 , weegt 8,7 gram en heeft een volledig verstelbare 6 - inch display .
Sony Reader Daily Edition

De Sony Reader Daily Edition heeft een 7 - inch scherm en weegt 7,76 gram . De tekst kan worden bekeken in een keuze uit zes maten en de Sony Reader ondersteunt UPUB , PDF , . Txt -en Word-indelingen . De scherpe flatscreen kunt u e - books lezen verticaal , horizontaal of twee - aan - een - pagina als een open boek , en 3G draadloze toegang tot de Sony Reader Store kunt u bladeren , kopen en downloaden on-the- go . < br >
Nook

Barnes en Nobles ' e - reader
, is de Nook gebaseerd op het Android-platform en de eerste editie werd uitgebracht in november 2009 . De Nook heeft een standaard 6 - inch scherm , weegt 12,7 gram en heeft 1.500 e - books tegelijk . Een read - in - store faciliteit biedt een uur gratis lezen van elke e - boek in de Barnes and Noble catalogus , zodat u voorbeeldinhoud vóór de aankoop . E - books worden direct gedownload naar de Nook via het 3G- draadloze netwerk zonder de noodzaak van een computer .

Previous: Next:
  Electronic Book Readers
·Hoe te Elektronische boeken co…
·E - Reader negatieven 
·De Literati eReader Specificat…
·Hoe te Pandora aan de slag met…
·Hoe de verschijning van Digita…
·Hoe kan ik spellen op een Pand…
·Hoe maak je een BlackBerry geb…
·Hoe om eBooks te krijgen van d…
·Hoe te Boeken Move Van ik lees…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe te zorgen van uw netbook 
·Wat te overwegen wanneer het kopen van e…
·Hoe maak je een Gelijkstroomconnector Fi…
·Hoe de ventilator op een Lexmark T642 Ve…
·Hoe de eMachines M6811 Moederbord Vervan…
·Hoe maak je een HDD- wachtwoord wijzigen…
·Hoe kan ik een dvd afspelen op een ouder…
·De beste Frozen CPU Coolers 
·Mijn HP Scanner Gestopt Scannen Juridisc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com