Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Electronic Book Readers >> Content
Hoe om eBooks te downloaden voor mijn Sony eReader ?
De elektronische reader markt heeft haar formats uitgezocht . In de vroege dagen , leverde bedrijven koos als Sony , Amazon en Google niet eens worden over een universele bestandsindeling , en niet werden alle elektronische boeken door alle lezers . Vroege Lezers Sony's geconfronteerd dit probleem , maar als van publicatie , de nieuwere modellen , zoals de Reader Touch of PRS - 600 , ondersteunen zowel ePub en PDF -bestanden elektronisch boek . De verbeterde compatibiliteit zorgt voor meer keuze bij het downloaden van boeken . Instructies

Turn 1 op uw Reader en sluit deze aan op uw pc met de meegeleverde USB -kabel . Windows herkent het apparaat automatisch en verschijnt er een venster met een aantal opties voor u . Klik op " Install eBook Library . " Vul uw persoonlijke gegevens wanneer gevraagd, kies een map om de software te installeren en klik op " Next " om door de installatie . Deze software is nodig om bestanden naar de Reader en te zoeken naar , betalen en downloaden elektronische boeken .

Look 2 voor een " eBook Library " icoon op het bureaublad . Afhankelijk van de opties die u hebt gekozen tijdens de setup in Stap een , mag je niet over een pictogram op het bureaublad voor de software . Als je niet op een pictogram te zien , klikt u op "Start " en type " eBook Library " in de zoekbalk , of klik op "Alle Programma's ", " Sony ", " Reader" en kies vervolgens " eBook Library " om het programma te starten . Klik op " eBook Store " op de linkerkant van het scherm . De eerste keer dat u eBook Store moet je registreren voor een account en voer uw persoonlijke en factuurgegevens .
3

Blader door de titels op de eBook Store . U kunt bladeren op genre , naam van de auteur , awards , tijdschriften , bundels en gratis eBooks . Klik op een titel om een korte inhoud en meer informatie over de titel te zien . Gratis titels zijn opgenomen met een prijskaartje van "$ 0 " . Klik op de knop kastanjebruine om het boek te downloaden naar uw lokale eBook Library .

Met eBook Library 4 te boeken die u apart van eBook Store hebt gedownload importeren. U kunt uw Reader te laden met PDF , EPUB, platte tekst ( TXT ) , RTF ( RTF ) of Word (DOC ) bestanden . Klik op " File " en selecteer vervolgens " Bestanden importeren . " Zoek de bestanden op uw harde schijf om ze te importeren in eBook Library .
5

Klik " Gekocht " onder " Bibliotheek " rubriek van eBook Library voor een lijst met items die je hebt gekocht van Sony 's zien online winkel . Klik op " Boeken " om al uw boek bestanden, inclusief titels die handmatig werden toegevoegd , los van de Sony eBook Store zien . Sleep bestanden uit het rechtervenster op " Reader" aan de linkerkant om boeken te kopiëren naar uw Reader .

Previous: Next:
  Electronic Book Readers
·Hoe je foto's View Met de Sony…
·Hoe te lezen Comic Books op ee…
·Om te lezen hoe een Kindle boe…
·Hoe te lezen E - Reader Bestan…
·Waarom wordt mijn Sony Reader …
·Hoe je foto's View on E-book r…
·De Kindle Vs . de iPad e - rea…
·Mijn Sony Reader kan niet word…
·Hoe te kiezen tussen een Apple…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Connect Sound Card Uitvoer naar I…
·Hoe te Refill HP 920 inktcartridge 
·Hoe een BIOS-update H10025 uitvoeren 
·Hoe te activeren CrossFire 
·Wat is het verschil tussen Duo Core en C…
·Hoe maak je een USB Flash Drive toewijze…
·Hoe je ASUS-moederborden Overclock 
·Hoe je Cydia laden op de iPad Met GreenP…
·Wat is een USB-hub gebruikt voor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com