Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een gebruikte desktop computer kopen
Het kopen van een gebruikte of gereviseerde desktop computer kan een eenvoudige manier om geld te besparen wanneer u nodig hebt om een computer te kopen. Echter , er is veel om in gedachten te houden wanneer u een gebruikte computer , met name uit een prive- persoon of internet winkel te kopen . Met een beetje tijd en de juiste onderzoek , kan het kopen van een gebruikte computer heel gemakkelijk om bespaart u een hoop geld . Instructies
1

De eerste stap in het kopen van een gebruikte desktop computer is een gerenommeerd bedrijf dat u kunt vertrouwen. Er zijn veel " gebruikte computer " slaat die er zijn, met name op het internet , en ze kunnen niet altijd geven u de beste deal of de beste computer . Uw beste inzet is om te gaan met een gevestigde winkel , zoals Apple voor Macintosh computers of met Dell voor pc's . Er zijn veel voordelen aan deze aanpak . In het geval van Apple of Dell , hebt u een computer waarvan u weet dat goed werkt en je krijgt een garantie te ontvangen. Kopen van 2

Als u liever niet naar een computer koopt van een winkel , kunt u controleer altijd geclassificeerde sites om iemand die kan de verkoop van hun computer te vinden . Populaire sites voor het plaatsen van advertenties bevatten www.craigslist.org of www.eBay.com . Echter, je moet in gedachten houden dat - in tegenstelling tot het kopen van een gebruikte computer in een winkel - . Je zult geen garanties of garanties ontvangen wanneer u koopt rechtstreeks van een andere persoon
3

Na je hebt besloten waar te winkelen , is het belangrijk om te bepalen wat je krijgt met de gebruikte computer . Volgens PC Bargain Hunter , kunnen veel gebruikte desktop computers niet met de gebruikelijke accessoires, zoals een muis of toetsenbord , of zelfs een besturingssysteem . Altijd vragen wat is inbegrepen in de prijs , wat accessoires die zal worden opgenomen en of de computer wordt geleverd met een besturingssysteem .
4

Zorg ervoor dat u het merk van de computer te identificeren . Bij het kopen van een gebruikte computer , met name uit een internet site of een andere persoon , is het belangrijk om een bekend merk te kopen . Dit zal het gemakkelijker maken om vervangende onderdelen en accessoires te vinden , en om advies te krijgen van de fabrikant als u problemen ondervindt op de weg .
5

prijzen vergelijken met nieuwe computers . Als je eenmaal hebt bepaald wat voor soort van desktop die je gaat kopen , neem een ​​kijkje op de huidige prijzen voor de nieuwe modellen van die computer online en in winkels . Wilt u ervoor zorgen dat u een groot genoeg korting die zal rechtvaardigen kopen van een gebruikte model . Als u koopt van een particulier , dan heb je ook de mogelijkheid om te onderhandelen over de prijs .
6

Vraag naar de fysieke conditie . Als de fysieke verschijning van uw computer voor u belangrijk is , zeker om te vragen of de desktop heeft geen krassen of deuken . De meeste van de tijd , zullen deze kleine afwijkingen vertonen geen invloed op hoe de computer werkt , maar je mag niet van hoe zij afbreuk doen aan het uiterlijk van de computer .
7

Nadat je hebt afgerekend op een computer en vond een prijs u vertrouwd bent met , de volgende stap is om te kopen . Ben zeker ook om alle accessoires die u nodig heeft om uw bureaublad te staan ​​en lopen , inclusief software , kabels of Internet dienst te kopen .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe te Interface Met DRAM 
·Specificaties voor eMachines T…
·Hoe te openen een Compaq Presa…
·Hoe kan ik een Acer PC terugze…
·Hoe Vergelijk Computer Desktop…
·Specificaties voor de Sony Vai…
·HP Pavilion 523N Specs 
·Hoe te testen Uw Telus Interne…
·Hoe maak je een gaming compute…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Wireless G Plus Mimo USB…
·Hoe de Intel 5000 voor Wireless configur…
·Hoe Memory in een Toshiba Satellite note…
·Hoe te wijzigen van een netwerkadapter N…
·DIY Webcam 
·Hoe je Toshiba Laptop inschakelen A215 -…
·Inktopvangbak Problemen met de Canon S90…
·Hoe kan ik een Sony DVD608E als webcam 
·Wat is het RAM-geheugen op een Compaq 70…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com