Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe de processor in een HP Pavilion 520N Upgrade
De HP Pavilion 520N model desktop computer is uitgerust met een 1,3 GHz Celeron-processor . Hoewel het meer dan voldoende voor standaard desktop computers nodig heeft , zoals tekstverwerking , kunt u upgraden naar een processor met meer snelheid als u van plan om meer geavanceerde toepassingen te gebruiken . Een processor vervangt is iets moeilijker dan het vervangen van andere onderdelen , maar kan nog steeds worden gedaan door de gemiddelde computer gebruiker thuis . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een vervangende processor die wordt aangesloten op een " Socket 370 " stijl poort om ervoor te zorgen dat het past in de socket op het moederbord van uw HP computer .

klik 2 op de knop 'Start' in de linker eind van het bureaublad van de computer en klik op ' Afsluiten '. Wacht tot de computer volledig af uitschakelen en vervolgens trek trek vervolgens de stekker uit de computer zaak . Ontkoppel alle andere kabels die zijn aangesloten op de achterkant van de behuizing en leg vervolgens de computer naar beneden, zodat de linker zijde naar boven .
3

Zoek de twee schroeven van de behuizing zich op de boven-en onderkant van de linker zijwand nabij de ventilator en de voeding . Gebruik een standaard kruiskopschroevendraaier te verwijderen en zet ze in een container , zodat je ze niet verliest . Schuif het hele paneel iets naar links en til het op direct om het te verwijderen .
4

Vind de grote zwarte processor ventilator in de rechterbovenhoek bevindt zich net boven de sleuven voor uitbreidingskaarten . Trek de lipjes die de ventilator op zijn plaats en til de ventilator direct omhoog . Verwijder de kabel waarmee de ventilator op het moederbord en zet het geheel terzijde .
5

Vind de kleine metalen staaf die de processor op zijn plaats en til deze omhoog totdat het recht op en neer . Pak twee verschillende kanten van de processor en trek deze recht naar boven uit het stopcontact . Controleer de configuratie van het vrouwelijke uiteinde van de mof en vergelijken met de mannelijke pennen aan de onderzijde van de vervangende processor . Stel de nieuwe processor naar beneden op het stopcontact en duw voorzichtig totdat al het pinnen schuif op zijn plaats .
6

Zet de ventilator die met de nieuwe processor op de top kwam en klik onderaan de klemmen om het te houden op zijn plaats . Sluit de kabel eerder in de ventilator die u verwijdert . Leg het linker zijpaneel terug op de zaak , opnieuw bevestigen van de schroeven en sluit alle kabels opnieuw Zet de computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen om ervoor te zorgen dat de nieuwe processor correct werkt . < Br >

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Over Intel Turbo Boost Technol…
·HP Pavilion A6010N Memory Spec…
·Hoe je de batterij van uw PC's…
·Acer Revo vs Mac Mini 
·Hoe maak je een Gaming Desktop…
·Pros & Cons van een desktop co…
·AMD Mobile Turion X2 Prestatie…
·Hoe kan ik Schoon een heatsink…
·Zal een USB-toetsenbord Werk m…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Radeon 9600 Vervang 
·Hoe te ATAPI Problemen 
·HP D530 Specs 
·Safe Boot Codes voor Acer Laptops 
·De specificaties van een Compaq Armada 1…
·Hoe maak je een Print zodat alle dezelfd…
·Hoe te Apps verwijderen van een Pandigit…
·Hoe schakel ik de Printer Spooler in Win…
·Over de Mac Mini Display 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com