Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe kan ik Schoon een heatsink in een Compaq Presario X1000 ?
Alle computers geleidelijk verzamelen stof en ander vuil in hun chassis in de tijd . Omdat de interne ventilator zorgt voor luchtstroom over heatsink van de processor , wordt frisse lucht die in het systeem , waardoor stof en vuil met het. Heatsink van uw Presario is een bijzonder kwetsbare plek voor stof en vuil te verzamelen , zoals al het stof getrokken in het chassis wordt getrokken naar de heatsink bij de ventilator . Gelukkig is het reinigen van de heatsink is een eenvoudig proces dat kan worden voltooid binnen een half uur . Wat je nodig hebt
kruiskop schroevendraaier
Platte kop schroevendraaier
Isopropyl ( wrijven ) alcohol
Q - tips Heb je van perslucht ( optioneel )
Toon Meer Instructions
1

Zet uw Presario X1000 uit en ontkoppel alle randapparatuur of draden , met inbegrip van het netsnoer . Draai de computer om en verwijder de batterij door het schuiven van de release schakelaar batterij naar de rand van de computer en het slingeren van de batterij op zijn plaats . Kopen van 2

Verwijder de harde schijf door het plaatsen van de computer bottom -up met de voorkant naar u toe en losdraaien van de twee schroeven in elke bovenhoek van het station . Dan voorzichtig wrikken de vaste schijf los van de bovenkant met een platte kop schroevendraaier en leg het opzij .

Schroef 3 de twee schroeven aan de onderzijde van de computer dat het toetsenbord ingedrukt om de base , zich boven de batterij en harde schijf compartimenten nabij het midden van de basis . Draai de computer om en open het. Tot slot , schuif de vier tabbladen behouden op de top van het toetsenbord naar u toe en til het toetsenbord omhoog en weg van de basis .

Release 4 de ZIF -connector die de keyboard kabel houdt naar de basis van de computer en koppel de kabel . Plaats vervolgens het toetsenbord opzij .
5

Plaats een platte schroevendraaier mes onder de schakelaar en scharnierkap gelegen dichtbij de basis van het scherm en voorzichtig wrikken het deksel los (het is gehouden om de computer op elk end ) . Plaats vervolgens de schakelaar te dekken opzij .
6

Koppel audiokabel van de computer en draai de vier schroeven van de luidspreker op zijn plaats . Verwijder vervolgens de speaker-cover en leg het opzij .
7

Haal de stroomkabel van de ventilator van het moederbord , draai de enkele schroef die de ventilator op zijn plaats en verwijder de ventilator door deze op te tillen en weg van het moederbord . Plaats vervolgens de ventilator opzij .
8

Verwijder de vier veerbelaste schroeven die de heatsink op zijn plaats houden en til de voorkant van de heatsink met uw vingers en trek hem los van het moederbord bij een hoek .
9

Reinig alle oppervlakken van de heatsink met Q - tips gedoopt in isopropylalcohol . Als je een blikje perslucht beschikbaar is , gebruik maken van de lucht te blazen alle resterende stof of vuil , en verder af te vegen met Q - tips totdat al het vuil of stof wordt verwijderd .
10

Re - assembleren de laptop door het omkeren van elk van de bovenstaande stappen in omgekeerde volgorde , beginnend met het vervangen en het veiligstellen van de heatsink , gevolgd door de ventilator , speaker-cover , switch cover, toetsenbord , harde schijf en de batterij . Opnieuw te bevestigen de laptop netsnoer te hervatten met behulp van de computer .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Silverado achter Axel Specs 
·Hoe te kopen goedkope pc's 
·Hoe een HP -computer Monteer 
·Hoe maak je een PC Maak een te…
·Hoe een herstel-cd maken voor …
·Hoe te vertellen als uw garant…
·Hoe kan ik vrienden maken met …
·Wat zijn vier dingen die Maak …
·De specificaties van de PCV - …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een leeg scherm op een Compa…
·Hoe de Naam van de C wijzigen : Drive 
·Hoe vindt Wat Chipset My Computer Is 
·AGP Specificaties 
·Hoe je AC Adapters Kies 
·Hoe maak je een IDE harde schijf instell…
·Hoe je Keynote bestanden redden van een …
·Hoe sluit ik een laptop op een tv met ee…
·Hoe om gegevens van de PC naar PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com