Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe te Computers in bulk kopen
Of je hoopt om een ​​gebruikte computer verkoop bedrijf te beginnen of gewoon behoefte aan een groot aantal mensen uit te rusten met een computer snel , kopen computers in bulk kan een uitdagend project . Er zijn veel meer valkuilen aan het kopen van grote hoeveelheden gebruikte computers dan eerst ontmoet het oog . Het uitvoeren van zorgvuldig onderzoek en weten wat je werkelijk koopt is van cruciaal belang om te voorkomen dat gestoken door details die werden over het hoofd gezien . Instructies
1

Locate potentiële merchandise . De beste deals in het bedrijf kan worden gevonden op professionele overschot computer vereffenaar sites op lijn . Sommige websites bieden straight groothandel deals , maar de meeste functie als veilingen . De General Services Administration ( GSA ) heeft een zeer goede overschot veiling website , net als Liquidators.com . Surplus bulk materiaal is ook te vinden op eBay .

Onderzoek 2 van de staat van de apparatuur in detail . Zijn de computers " uit lease , " wat betekent dat ze hebben gekocht van bedrijven na upgrades van apparatuur ? Uit lease zakelijke computers zijn vaak in zeer goede staat cosmetisch maar meestal ontbreekt harde schijven . Off - lease machines hebben vaak een goede Windows Certificates of Authenticity ( COA ) dat de uiteindelijke kosten voor de herinrichting van de computer voor wederverkoop of het gebruik zal verminderen . Zijn de computers gedefinieerd als " gebruikte - overschot ? ' " Gebruikt " computers zijn vaak in slechte staat cosmetisch , meestal zal ontbreken harde schijven , en kan zelfs een Windows COA sticker missen . Opknappen " gebruikte " computers kan kostbaar zijn , maar liefst $ 200 per machine . Houd in gedachten dat met dat soort investeringen , de computers die u hebt opgeknapt moeilijk te verkopen voor de winst kan zijn .
3

Ken de verkoopsvoorwaarden en de verborgen kosten voor bieden of te kopen . Sommige grote - veel vereffenaars en veilingen vereisen bieders om fondsen te plaatsen in escrow tegen het recht om te bieden op de merchandise . Sommige curatoren een vergoeding als een " opgeld " wanneer u een van hun veilingen te winnen . Als je een veiling uitgevoerd door de GSA te winnen , zullen ze eisen dat u op te halen uw goederen in persoon , en door een specifieke datum , op een van de honderden GSA depots in het hele land . Als je koopt GSA veiling computers die zich in Virginia , en je woont in Californië , voeg de kosten van de reis naar uw overhead . Veel niet -gouvernementele vereffenaars zullen regelen verzending van zeer grote kavels voor u , maar de kosten van deze dienst kan hoog zijn , vooral als u de aankoop van zware desktop computers en oude " boot anker " monitoren . Krijg antwoorden op al uw vragen alvorens te bieden .
4

Plan om jezelf verbouwingen en reparaties uit te voeren . De meeste bulk veel computers zal een zekere mate van onderhoud nodig . Laptops kunnen de vervanging van de batterij en een AC-adapter om ze te onderhouden en potentieel verhandelbaar maken vereisen . Als u niet over het testen en het oplossen van problemen vaardigheden , kan het nodig zijn om samen te werken met een ervaren computer technicus .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe de eSata kabel te verwijde…
·Hoe Overclock een PC 
·Verschillen tussen PSB & FSB 
·PBS Computer Graphic Instrumen…
·Goed Desktops voor onder de $ …
·Problemen met Optiplex 760 
·Snelste quad-core processors 
·Hoe kan ik een SFF PC Build 
·Compaq Presario 5000 Specifica…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een HP Color Laser Printer Problemen…
·De GeForce 8200M Specificaties 
·Core I7 Vs . AMD Quad Core 
·Hoe maak je een geheugenkaart in een Del…
·HP Photosmart 2600 Eigenschappen 
·Hoe kan ik zien of ik een USB 1.1 of een…
·Wat is Dual Channel DDR2 SDRAM ? 
·Hoe kan ik uitleggen Computer connectore…
·Hoe maak je een NVIDIA 8800 GTS Installe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com