Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
DIY Computer Kits
Hoe krijg je de persoonlijke rekenkracht die u wilt met geen van de extra's die u niet nodig hebt ? Je bouwt je eigen computer . Dit kan een enorme uitdaging zijn voor sommige mensen , maar het bouwen van je eigen kunnen uw pc sneller te maken , meer grafisch geavanceerde en duurzamer dan veel pc's op de markt vandaag . Hoewel sommige van de opgenomen hardware op de winkel koopt pc kan pluis te zijn , zijn er een aantal benodigdheden die elke doe - het-zelf ( DIY ) computer kit moet . Moederbord

Het moederbord is de eerste en belangrijkste stuk van een pc , omdat het de centrale eenheid waaraan alle andere stukken zijn aangesloten . Net als de meeste stukken in een DIY computer kit , koopt het moederbord van uw pc op basis van wat u van uw PC te bouwen te doen . Kijk voor belangrijke factoren zoals het aantal Peripheral Component Interconnect ( PCI ) slots , random access memory ( RAM ) capaciteit en het type processor het moederbord kan ondersteunen ( single core , dual core , quad core , Intel , AMD ) Veel van deze moederborden geleverd met de geïntegreerde grafische en geluidskaarten .
Hard Drive

De grootte van uw harde schijf bepaalt hoeveel informatie u kunt besparen op uw pc . Bij aankoop van een harde schijf , op zoek naar snelheid , energieverbruik en grootte . Harde schijven die bewegen op hogere snelheden ( 7200 in plaats van 5400 ) zal uw gegevens op te roepen sneller en invloed op de prestaties van het besturingssysteem en de lopende programma's . Een snellere harde schijf is meestal beter op een formaat dat uw budget past .

Voor mensen die een hekel gegevens te verliezen , zijn er ook solid state drives . Deze drives meer kosten , maar ze hebben geen bewegende delen . Dit vermindert aanzienlijk de kans dat de harde schijf crashen vanwege fysieke fouten . Solid state drives ook toestaan ​​dat de computer veel sneller opstart dan gewone harde schijven .
CPU

De CPU of centrale verwerkingseenheid , is de berekening van de hersenen van de computer . De kwaliteit van deze eenheid wordt bepaald door de kwaliteit van de fabrikant en het niveau Ghz . Een processor met meerdere cores is meestal beter als je van plan bent om meerdere programma's tegelijk draaien met de computer , maar high Ghz single- core processors kunnen een aantal dual - core processoren presteren op single- programma snelheden .
RAM

RAM
is de korte - termijn geheugen van uw computer en werkt nauw samen met de processor bij het bepalen hoeveel programma kan werken op een bepaald moment . Bij het kopen van RAM-geheugen voor uw computer kit , zorgen deze compatibel is met uw moederbord . Websites zoals Crucial.com en NewEgg.com bieden compatibiliteit grafieken en zelfs e-mail ondersteuning voor vragen over compatibiliteit .
Voeding , Ventilatoren en Huisvesting

Voeding
, fans en huisvesting zijn de laatste van de eerste levensbehoeften voor de DIY computer kit . Alle drie worden gekocht op basis van de behoeften van het moederbord , processor en harde schijf . De meeste moederborden lijst van hun minimale vereisten en de meeste voedingen geven de omvang van de benodigde ventilator om te koelen . Woningen moeten worden gekocht met diversiteit in het achterhoofd . Meerdere PCI-slots , USB -poorten en ruimte voor kaartlezers zijn allemaal factoren om te zoeken naar buiten esthetische schittering .
Niet- ingebedde Graphics en Audio Card

Of je moeten niet- ingesloten afbeeldingen of een geluidskaart is best beantwoord door wat u gaat doen met uw computer. Als je een gaming computer te bouwen , dan is het meer waarschijnlijk dat je een niet - ingebedde of " dedicated " grafische kaart nodig . Ook als u uw computer gebruiken om muziek op te nemen , zult u waarschijnlijk behoefte aan een speciale kaart.

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe installeer ik een Floppy D…
·Wat is het verschil tussen Del…
·Hoe maak je een computer binne…
·De verschillen tussen Micro en…
·Hoe kan ik vrienden maken met …
·Hoe kan ik Problemen met een D…
·Hoe de computer Logo licht Ver…
·Hoe een computer te verdienen …
·Specs voor een HP Pavilion 530…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een geheugenkaart kopen 
·Hoe om verwijderde items op een Mac 
·De Brother HL - 5240 is een zwart -wit l…
·Hoe te Overclock een Pentium D 925 
·Digitale Tablet Tutorial 
·Hoe een notebook harde schijf installere…
·Hoe maak je een computerscherm Schakel o…
·Hoe kan ik een MacBook Batterij Vervang 
·Hoe te herstellen van een Scrambled Comc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com