Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een Gaming Desktop Pas
Sommige gamers kunnen kiezen voor custom build hun gaming rigs om topprestaties te garanderen , terwijl andere gamers hun gaming rigs kunnen gebruiken om hun elektronica expertise en esthetiek weer te geven . Aanpassen van een gaming PC kan elke combinatie van het installeren van high-end componenten omvatten , het aanpassen van de zaak of het instellen van het BIOS en het besturingssysteem . Instructies
1

Bouw je eigen gaming computer . Toegewijde gamers kunnen ervoor kiezen om hun eigen machine te bouwen door te kiezen voor alle onderdelen afzonderlijk en monteren het zelf. Hierdoor kan een gamer om een machine te bouwen om hun exacte specificaties .

Major computer Fabrikanten als Alienware en HP kunnen gebruikers elementaire templates kiezen en vervolgens aanpassen van de belangrijkste onderdelen van hun kant-en - bouwen speelautomaten . Dit kan een geschikt compromis voor gamers die willen een aangepaste machine, maar kiezen niet om het zelf assembleren zijn. Kopen van 2

Verbeter het uiterlijk van de computer door het aanpassen van de zaak . Het toevoegen van ontwerpen met behulp van vinyl stickers is een gemakkelijke en goedkope case modificatie . Meer avontuurlijke geval modifiers kunnen willen tekenen, schilderen of zelfs etsen ontwerpen verkennen op een computer zaak .

Een andere veel voorkomende , maar meer geavanceerde , wordt geval wijziging toevoeging van verlichting aan de zaak . Er zijn computer gevallen verhandeld tegen gamers die duidelijk panelen aan de binnenkant componenten of perforaties bekijken in de zijkanten om ventilatie te bevorderen omvatten . LED , koude kathode verlichting ( CCFL ) en geluidsgevoelige verlichting zijn voorkomende vormen van case mod verlichting .
3

Tweak de instellingen van het besturingssysteem van uw gaming computer om de prestaties te verbeteren . Gaat tweaks voor Windows 7 -machines zijn voorzien van standaard uitvoering taken zoals het defragmenteren van de harde schijf en het verwijderen van ongebruikte bestanden en applicaties . Taken zoals deze te verminderen processor belasting , wat leidt tot betere prestaties.

Geavanceerde gamers
kan meer tweaks die gericht zijn op specifieke prestatieverbetering , zoals het verbeteren van laadtijden en het verminderen van vertraging te maken . Veel gamers kiezen om de processor te overklokken processor prestaties te verbeteren . Een andere veel voorkomende tweak is om een ​​RAID ( Redundant Array of Independent Disks ) -array te configureren met twee of meer harde schijven om laadtijden te verbeteren .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·HP S3300f Tech Specificaties 
·De specificaties voor een iMac…
·Hoe je de beste home desktop c…
·HP Pavilion A706N SATA Install…
·Hoe te Overclock een Compaq V2…
·Hoe maak je een Tangent Comput…
·HP Pavilion X1963 Specs 
·Hoe te openen een Dell Dimensi…
·Hoe maak je een 700S PC Upgrad…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Onvoldoende vermogen om grafische kaart 
·Hoe maak je een Sata Voeding Connection 
·Hoe u de HP Officejet 4300 serie printer…
·HDMI PC - naar - TV -kabel 
·Hoe je RAM vervangen op een Sony Vaio 
·Problemen met een HP Officejet printer 
·Hoe de DVD drive vervangen op een HP Com…
·Hoe je alleen-lezen bestanden kopiëren …
·Hoe te A2DP gebruiken op een iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com