Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe te Atari converteren naar DOS
Atari gestart met een aantal modellen van de 8 - bit computers in de jaren 1970 dat de Atari Operating System algemeen bekend als opgenomen " OS . " Echter , in 1979 , Atari begon de originele Atari OS te vervangen door de Atari Disk Operating Systems ( DOS ) en vrijgegeven versies 1.0 , 2.0 en 3.0 in snel tempo op . Na de lancering van DOS 1.0 , Atari vrijgegeven versie 2.0 een paar maanden later tot veel bezorgdheid van de consument op het moment over de compatibiliteit met populaire tekstverwerking en spreadsheet -toepassingen aan te pakken . Kort daarna , de vrijlating van DOS 3.0 toegenomen schijfcapaciteit steun voor de OS . De verschillen tussen 2,0 en 3,0 hen zeer verschillend en onverenigbaar . Atari heeft versie 2.5 als een brug tussen de versies 2.0 en 3.0 en omvatte een hulpprogramma waarmee u naar versie 2.0 bestanden converteren naar een formaat dat leesbaar is door DOS 3.0 systemen . Instructies

Zet uw Atari 8 - bit computer 1 . Plaats de DOS start schijf als nodig is voor uw specifieke model . Wacht tot de DOS -menu verschijnt op het scherm . Kopen van 2

Druk op de pijl-omlaag -toets op het toetsenbord om te navigeren naar de " COPY32.COM " commando en druk vervolgens op de knop "Start " op de toetsenbord .

Wacht 3 voor het systeem om u te vragen welke stations zal de bron en bestemmingen schijven houden . Als u slechts een schijf , druk op de toets " 1 " aan beide prompts . Als je Atari computer meer dan een harde schijf, selecteert u een rit naar de bron schijf en de andere ingedrukt om de doelschijf te houden . Druk op de toets "Start" .

Wacht 4 voor het systeem dat u wordt gevraagd de DOS 2.0 diskette in station 1 . Vervolgens plaatst u de diskette in de drive en sluit de vergrendelingshendel op de schijf . Als je twee verschillende schijven ingevoerd , vraagt ​​het systeem u om zowel de bron en de bestemming schijven te plaatsen .
5

Druk op de toets "Start " en wacht tot het systeem om de bestanden van de bron schijf op het scherm . Het systeem toont de bestanden in een lijst genummerd een tot en met zestien . Wilt u meer pagina's van de lijst te scrollen , drukt u op de toets " Return " .
6

Voer het nummer van het bestand in de lijst die u wilt converteren naar DOS 3.0 formaat . Druk op de toets "Start " en wacht tot het systeem om het bestand te laden in de geheugenbuffer .

Wacht tot het systeem 7 om u vragen om schijven te verwisselen. Verwijder de bron schijf en steek de DOS 3.0 doelschijf . Druk op de toets "Start" om het bestand te converteren en kopieer het naar de doelschijf . Als je twee schijven gebruikt voor de werking , het systeem van de kopie en conversie proces in een enkele stap voltooit .

Wacht 8 voor het kopiëren en conversie proces te voltooien en verwijder vervolgens de schijf uit het station .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Dell Precision 870 Specificati…
·Compaq 7000 Specificaties 
·Specificaties voor de HP Pavil…
·Hoe maak je een desktop comput…
·HP Pavilion a1000y Specificati…
·Specificaties voor een Compaq …
·Hoe maak je een PC Toren Bouwe…
·Hoe te installeren Windows XP …
·Over Asus Computers 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De Intel Core 2 Extreme processor Specs 
·Standaard toetsenborden Vs . Verlichte t…
·HP Pavilion Ze4600 Specs 
·Hoe je bestanden op een lege cd 
·Hoe om te upgraden naar een Celeron Proc…
·Hoe kan ik de Inspiron 9400 Processor wi…
·Hoe maak je afdrukken op een Plastic Con…
·Afdrukken in het Arabisch en Engels 
·Hoe tot 2 dvd's op een 4,7 GB DVD - R 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com