Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Waarom staat er Media niet geplaatst op mijn taakbalk ?
Er zijn weinig dingen zo frustrerend als het proberen te achterhalen wat er mis is met uw computer is wanneer het niet de media zal spelen . Of het nu uw ingevoerde CD , MP3 of een media- flash - drive. Wanneer een computer uw media niet zullen lezen, zou je het gevoel dat er weinig dat je kunt doen . Echter , er zijn verschillende fundamentele redenen waarom uw computer kan worden weergegeven op het pictogram op de taakbalk " Media niet geplaatst" . Port Beschadigde

Als de poort die u het plaatsen van de media in is beschadigd of is onlangs hersteld , proberen om iets te lezen over het misschien niet mogelijk zijn . Als het een CD -lade die onlangs is gebogen , drassige of gerepareerd , kan de CD niet zichtbaar voor de computer , omdat de CD-lade is niet volledig functionerende orde .

Als u gebruik maakt van een USB-drive die is beschadigd op een bepaalde manier onlangs , moet de USB- drive weergegeven leeg op de computer , zelfs als je weet dat het vol is van de media .
media blanco

als het apparaat dat u hebt ingevoegd leeg is of niet branden of te kopiëren naar behoren wanneer u bestanden toegevoegd, zal het lijken alsof er geen drager in het toestel op uw computer . Dit is misschien wel de makkelijkste probleem te verhelpen , omdat alles wat je hoeft te doen is het toevoegen van de bestanden op de media-apparaat opnieuw en het moet daarna lezen zonder probleem .
Media Damaged
< br >

Als het materiaal wordt beschadigd of gekrast op een bepaalde manier , kan het niet lezen op uw computer . Controleer de CD . Als het erg bekrast of gebogen , zal het niet lezen op de meeste computers , en er is niets dat je kunt doen om het probleem op te lossen . De media kunnen niet worden opgehaald van de disk zolang het in die toestand . Als de krassen zijn matig , kunt u proberen om het schoon te maken , maar dit kan niet mogelijk zijn .

Als de USB die u gebruikt wordt beschadigd, kan de data nog terug te vinden . Echter, je zal moeten nemen om de computer professionals die vaak betaalt u zwaar aan deze .
Computer Virus

doen Het absolute ergste wat het probleem zou kunnen zijn is dat uw computer een virus ontvangen , hetzij van de media of elders . Alvorens te klikken op het pictogram op de taakbalk , moet u diagnostiek uitvoeren en uitvoeren van een systeem te herstellen om besmetting te voorkomen . Als dit pictogram nog steeds aanwezig is nadat je liep diagnostiek en gerestaureerd uw systeem , kunt u dan overwegen een van de bovengenoemde redenen .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Cool iMac Tricks 
·Compaq Presario 7594 Specs 
·Specificaties op een Compaq Pr…
·Hoe je ASUS M3A-H/HDMI Problem…
·Sony Vaio RS - 310 Specs 
·Hoe kan ik mijn Toshiba 
·Wat zijn de beste Home pc's ? 
·Wat is een AMD Sempron Process…
·Specificaties voor Dell Model …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
  Hardware Articles
·Choline Metal Schoonmaak 
·Hoe maak je een USB-poort configureren a…
·Hoe je soldeerpasta Zorg 
·Hoe maak je een Desktop Build From Scrat…
·PC Card naar USB -poort 
·Workshop Veiligheid in Computer Onderhou…
·Hoe maak je een FaceTime Contact op een …
·My Brother MFC - 9440CN Zal niet verzend…
·Wat is een 40GB harde schijf? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com