Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Kenmerken van desktopcomputers
Als je in de markt bent voor een desktop computer , zul je ongetwijfeld zien veel verschillende modellen in veel verschillende prijsklassen . Als je pc winkelen , kunt u computers vinden voor zo weinig als $ 300 of $ 400, of zo veel als $ 3000 of $ 4000 als van 2011 . Het vinden van de beste waarde betekent het evalueren van uw wensen en bepalen welke bureaubladfuncties best aan deze behoeften . Form Factor

De form factor is een belangrijke overweging als u van plan bent om uw computer of sleutelen upgraden met zijn componenten . Een computer die is ontworpen om plat te zitten op het bureau met de monitor bovenop is het vaak moeilijker om mee te werken dan een met een toren ontwerp . Een toren ontwerp zorgt voor een grotere form factor , en meer ruimte om te werken als u van plan om een tweede harde schijf , extra optische drive of andere componenten toe te voegen . Tower computers hebben de neiging om meer lege baaien die u kunt gebruiken om de computer te upgraden , terwijl kleinere ontwerpen hebben minder ruimte voor verdere expansie .
Hoeveelheid geheugen

De hoeveelheid geheugen is een kritische factor bij het kopen van een desktop computer , omdat het geïnstalleerde geheugen heeft een grote invloed op hoe snel je programma's werken en hoe makkelijk het is om te multitasken en werken met meerdere vensters tegelijk . Op een absoluut minimum , op zoek naar een computer met minimaal 2 GB geïnstalleerd geheugen , 4 GB of meer is nog beter . Het is ook belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid geheugen die de computer kan houden , omdat een grote geheugencapaciteit kunt u de computer te upgraden en vasthouden langer .
Grootte harde schijf

de harde schijf grootte is een belangrijk onderdeel van de computer , en het is algemeen het beste om een computer te kopen met de grootste harde schijf die u zich kunt veroorloven . Hoewel het relatief eenvoudig om een tweede harde schijf toe te voegen aan een desktop computer , een PC te kopen met de grootste harde schijf minimaliseert de noodzaak voor latere upgrades . Vanaf 2011 , hebben harde schijf prijzen sterk gedaald , en het is niet ongebruikelijk om lage kosten desktop computers zien met harde schijven van 500 GB of meer .
Videokaart

Veel goedkope computers hun videokaarten gebouwd direct op het moederbord , terwijl anderen gebruik maken van aparte videokaarten . Een on-board videokaart is prima voor surfen op het web en licht gebruik , maar als je van plan bent om een video- editing doen , films bekijken op uw computer of doe een gaming , zullen deze applicaties over het algemeen een aparte videokaart nodig . Een aparte videokaart is ook nodig als je wilt dual monitors gebruiken met uw computer. U kunt videokaarten vinden specifiek ontworpen voor gebruik met twee beeldschermen . Videokaarten hebben een eigen geheugen aan boord , die de noodzaak om het geheugen te delen met andere computers processen elimineert . Die op hun beurt kunnen efficiënter de computer sneller te maken en .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Vergelijking van de Dell GX280…
·Hoe te Bouw uw eigen computer …
·Hoe kan ik mijn tv als monitor…
·Mijn ASUS EEE F9 niet werken 
·Hoe de Recovery Disc gebruiken…
·De factoren achter Dell's Mark…
·Specificaties voor een Compaq …
·Hoe kan ik een desktop compute…
·Dimension 5100 Vs . Dimension …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Apple iPad Features 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP 1040 Fax Cartridge Ve…
·Hoe maak je een Postcard op een HP Offic…
·Wat is geheugenadresregister MAR ? 
·Hoe de HP LaserJet P1005 Printer Fix 
·Hoe maak je een USB -printer aansluiten …
·Hoe USB Drivers voor Compaq Computer Wer…
·Hoe maak je een seriële kabel voor een …
·De beste draagbare inkjetprinters 
·Hoe je BIOS Password Recovery Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com